• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Michelin και το τεστ στην Jerez
Καινούργια ελαστικά έκαναν την εμφάνισή τους
Νέα 06/05/2019 - 14:21

Η πρώτη ημέρα των επίσημων δοκιμών για τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Jerez συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

 

Σχεδόν όλοι οι οδηγοί είναι στην πίστα, με εξαίρεση τον Stefan Bradl, τον οδηγό εξέλιξης της Honda και τον Andrea Iannone.

 

Ο τελευταίος δοκίμασε να μπει, αλλά λόγω του πόνου από την πτώση του στις ΕΔ4 προχτές, δεν κατάφερε να συνεχίσει.

 

Ο Bradl δεν έχει ακόμα γράψει χρόνο, ενώ την πειραματική RC213V του HRC έχει βάλει στην πίστα για μερικούς γύρους ο Marc Marquez.

 

Η Michelin μας έδωσε μερικές πληροφορίες για το σημερινό, πολύ σημαντικό – όπως το έχουν χαρακτηρίσει όλοι – τεστ στην Jerez.

 

Η Γαλλική εταιρεία έχει διαθέσει τις τρεις από τις 4 γόμες που έφερε στο Grand Prix της Ισπανίας. Η μόνη που λείπει είναι η έξτρα σκληρή, που κανείς δεν δοκίμασε το Σ/Κ.

 

Έτσι οι αναβάτες έχουν στη διάθεσή τους τη μαλακή, τη μεσαία και τη σκληρή γόμα, τόσο για μπροστά όσο και για πίσω.

 

Επιπλέον, η Michelin έχει δώσει κι ένα καινούργιο μεσαίο πίσω ελαστικό, με διαφορετική τεχνολογία που στόχο έχει να προσφέρει ακόμα καλύτερη πρόσφυση και αντοχή.

 

Διαθέσιμο είναι κι ένα καινούργιο πίσω με νέο σκελετό, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις πίστες σε Αυστρία και Ταϊλάνδη, ώστε να ανταπεξέρχεται καλύτερα στην πολλή ζέστη.

 

Αυτό το τελευταίο, η Michelin το έχει διαθέσει μόνο με μαλακή γόμα. Ο κάθε αναβάτης έχει ένα απ’ όλα τα καινούργια αυτά ελαστικά για να αξιολογήσει.

 

Στους χρόνους, λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα, ο Fabio Quartararo έχει πάρει την πρώτη θέση με 1:37,101 που είναι δυο δέκατα πάνω από το ρεκόρ πίστας που έκανε ο ίδιος το Σάββατο.

Επόμενο άρθρο »

O Γιάννης Περιστεράς νικητής στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Τίτλος; Είμαι απλά ένας 23χρονος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα