• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δικός μου ο Αγώνας!
Πάλεψα ενάντια στον εαυτό μου και νίκησα
Νέα 05/05/2019 - 21:46

Ο στόχος επετεύχθη για τον Marc Marquez, ο οποίος μετά το «μηδέν» στην πίστα του Τέξας, επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην Jerez.

 

Ο Ισπανός ανέλαβε τα ηνία του Αγώνα και γύρο με το γύρο μεγάλωνε τη διαφορά του από τον ανταγωνισμό, για να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

 

«Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολος Αγώνας μιας και με τη νέα άσφαλτο όλοι ήταν πιο κοντά. Αλλά μόλις είδα ότι είχε ήλιο, ήξερα ότι ο Αγώνας ήταν δικός μου».

 

«Ακριβώς αυτό ήθελα να κάνω… ήθελα να δείξω ότι μετά το Τέξας μπορώ να κάνω την επανεκκίνηση. Πάλεψα ενάντια στον εαυτό μου…»

 

«Στους πρώτους γύρους δεν οδήγησα όπως ήθελα. Ήμουν σφιγμένος πάνω στη μοτοσυκλέτα και φοβήθηκα ότι θα πέσω».

 

«Το διαχειρίστηκα όμως και όταν ήρθε η φθορά των ελαστικών κι άρχισαν τα γλιστρήματα, κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα να πιέσω».

 

«Έκανα την επίθεσή μου, αλλά τα είχα όλα υπό έλεγχο. Στον 15ο γύρο πίεσα τους αντιπάλους μου για να καταλάβω την ταχύτητά μου και όλα πήγαν καλά».

 

Για μια ακόμη φορά ο Marquez ήταν ο μόνος που κατάφερε να οδηγήσει τόσο καλά την μοτοσυκλέτα της Honda σε μια πίστα. Όμως ο ίδιος δεν θέλει ν’ ακούει τέτοια:

 

«Βαρέθηκα ν’ ακούω ότι η Honda κερδίζει λόγω του Marquez. Κερδίζω γιατί έχω τέλεια ομάδα και γιατί η μοτοσυκλέτα ταιριάζει στο στυλ μου. Υπάρχει αυτή η αρμονία».

 

«Δεν υπάρχει τέλεια μοτοσυκλέτα ή πιλότος. Είμαι εδώ χάρη σε όλα και όλους που με περιβάλλουν».

 

Για το δίδυμο της Petronas που ξεκίνησαν δυνατά τον Αγώνα, είπε:

 

«Τους είδα και χαμογελούσα, διότι έκοβαν βαθμούς από τους άλλους. Μετά είδα ότι ο Fabio είχε πρόβλημα, ενώ κι όταν έπεσε η θερμοκρασία ήταν σαν να ξεκίνησε άλλος Αγώνας».

 

Για το Πρωτάθλημα, οι Rins και Dovizioso είναι από τους πιο επικίνδυνους αντιπάλους του Marquez:

 

«Από τις δοκιμές της Μαλαισίας είχα προβλέψει ότι ο Rins θα είναι στη μάχη για τον Τίτλο. Έχει το πλεονέκτημα του ότι δεν νοιώθει πίεση».

 

«Όπως και να ‘χει, είναι ωραίο που υπάρχει και άλλη ομάδα στο παιχνίδι. Ο Dovizioso θα αντεπιτεθεί στο Le Mans. Είναι μια πίστα που του αρέσει».

 

Πριν το Le Mans όμως, έχουμε το αυριανό τεστ στην Ισπανική πίστα.

 

«Είναι σημαντικό τεστ και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε ενόψει του Le Mans. Έχουμε πολλά να δοκιμάσουμε κι αυτό μου δίνει κίνητρο».

 

«Η μοτοσυκλέτα δεν είναι ακόμα εύκολη και πρέπει να δουλέψουμε κυρίως στις εισόδους των στροφών».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez κυρίαρχος στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα