• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Jerez τιμά τον Pedrosa
Η 6η στροφή της πίστας θα πάρει το όνομά του
Νέα 02/05/2019 - 12:33

Ο Dani Pedrosa έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ΚΤΜ από την αρχή της φετινής σεζόν, αναλαμβάνοντας το ρόλο του οδηγού εξέλιξης για το εργοστάσιο.

 

Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να οδηγήσει την RC16 του Αυστριακού κατασκευαστή παρά μόνο μια φορά, σε ιδιωτικές δοκιμές τον περασμένο Δεκέμβριο.

 

Ο Davi χρειάστηκε να χειρουργηθεί το χειμώνα στη δεξιά του κλείδα κι οι γιατροί έλεγαν τότε ότι θα χρειαζόταν τρεις μήνες για να αναρρώσει.

 

Έτσι έχασε όλα τα χειμερινά τεστ, ορισμένα ιδιωτικά τεστ της ΚΤΜ (το πιο πρόσφατο στο Le Mans) και θα χάσει και το επίσημο τεστ της Jerez, την Δευτέρα μετά τον Αγώνα.

 

Μπορεί να μην ανέβει στη μοτοσυκλέτα του, ωστόσο ο Pedrosa θα βρίσκεται στην πίστα της Jerez, όπου στο παρελθόν έχει καταφέρει να πάρει δυο νίκες (με Honda).

 

Οι άνθρωποι της πίστας θα τιμήσουν τον Dani για την προσφορά του και θα δώσουν το όνομά του στην 6η στροφή της πίστας, την πιο δύσκολη σε ό,τι αφορά στα φρένα.

 

Ενδέχεται μάλιστα ο Pedrosa να κάνει κι έναν γύρο θριάμβου στην Ισπανική πίστα, πριν τους Αγώνες της Κυριακής, αν κι αυτό ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ατέλειωτο…!

« Προηγούμενο άρθρο

200αρίζει ο Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα