• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεχωριστός ο αγώνας του Misano για τον Rossi
Η πίστα του Misano φιλοξενεί την Κυριακή 31 Αυγούστου τον 13ο αγώνα της χρονιάς. Έναν αγώνα ιδιαίτερο για τον Valentino Rossi καθώς η πίστα βρίσκεται μόλις 15km από τη γενέτειρά του, την Ταβουλία.
Νέα 26/08/2008 - 00:00
Η πίστα του Misano φιλοξενεί την Κυριακή 31 Αυγούστου τον 13ο αγώνα της χρονιάς. Έναν αγώνα ιδιαίτερο για τον Valentino Rossi καθώς η πίστα βρίσκεται μόλις 15km από τη γενέτειρά του, την Ταβουλία.

Ο 29χρονος πολυπρωταθλητής προέρχεται από δύο νίκες που του έδωσαν τη δυνατότητα να αποκτήσει διαφορά 50 βαθμών από τον Casey Stoner.

Στο Misano θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του όχι μόνο για να αυξήσει τη διαφορά του από τον Αυστραλό αναβάτη της Ducati αλλά και για ακόμα δυο λόγους:
1) για να ισοφαρίσει το ρεκόρ περισσότερων νικών (68) που έχει ο Giacomo Agostini στη μεγάλη κατηγορία.
2) για να ανταμείψει τους συμπατριώτες του και κυρίως του συγχωριανούς του για την υποστήριξή τους.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που πηγαίνω στο Misano σε τόσο καλή κατάσταση και οδηγώντας την κούρσα του Πρωταθλήματος», σχολίασε ο Doctor ο οποίος πέρσι δεν κατάφερε να τερματίσει λόγω μηχανικού προβλήματος που παρουσίασε ο κινητήρας με τις πνευματικές βαλβίδες στο αγωνιστικό του ντεμπούτο: «Πέρσι ο αγώνας ήταν μια τεράστια απογοήτευση για μας, μια πολύ δύσκολη στιγμή και πολύ λυπηρή καθώς δεν κατάφερα να τερματίσω μπροστά στο κοινό μου. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Προερχόμαστε από δύο φανταστικούς αγώνες στη σειρά και αισθανόμαστε πολύ δυνατοί και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα πάμε στον αγώνα για να αποζημιώσουμε τον κόσμο και για το 2007. Το Μisano είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου στην Ταβουλία και ξέρω ότι θα υπάρχει μια στρατιά από Ιταλούς οπαδούς εκεί και ας ελπίσουμε ότι θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι για όλους. Πέρσι ο καιρός δεν ήταν καλός, φέτος όμως τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα και μπορούμε να ευχαριστηθούμε έναν φανταστικό αγώνα δίπλα στη θάλασσα».

Επόμενο άρθρο »

Aισιόδοξος ο Stoner ενόψει Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Okada: «Dani δοκίμασε τον νέο κινητήρα»

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA