• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DOVIZIOSO: Πρώτος σε φιλανθρωπικό αγώνα motocross.
Γρήγορος και στο χώμα ο Ιταλός.
Νέα 17/11/2009 - 09:55

Η Cavallara ήταν ο χώρος που πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός, φιλικός αγώνας motocross, που οργανώθηκε από τον Graziano Rossi (πατέρας) με τη βοήθεια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή MotoGP, Valentino Rossi. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν υπέρ του παιδικού νοσοκομείου της πόλης του Pesaro, για παιδιά που πάσχουν από λευχαιμία.

 

Ο αγώνας είχε μεγάλη επιτυχία, με περισσότερους από 10,000 θεατές να τον παρακολουθούν, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των διάσημων αναβατών. Ο Andrea Dovizioso ήταν ο τελικός νικητής. Ο αναβάτης της Repsol Honda ήταν δεύτερος πίσω από τον Πρωταθλητή των 125cc, Julián Simón στα δύο πρώτα σκέλη, αλλά κέρδισε το τρίτο μπροστά από τον Marco Melandri και τον Valentino Rossi, ώστε να βρεθεί τελικά στην κορυφή. Ο Simón αποχώρησε νωρίς από τον αγώνα, διότι έπρεπε να προλάβει μια πτήση. Έτσι, δεν ολοκλήρωσε το τρίτο σκέλος, και ο Rossi κατέλαβε τελικά τη δεύτερη θέση.

 

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που βρέθηκαν σήμερα εδώ και βοήθησαν να μαζέψουμε αρκετά χρήματα. Ήταν μια εξαιρετική ημέρα, οι συνθήκες ήταν άψογες και πραγματικά το απόλαυσα. Επίσης, είμαι χαρούμενος για τη νίκη μου, παρότι ο Simon δεν κατάφερε να συμμετάσχει στο τελευταίο σκέλος", δήλωσε ο Dovizioso.

 

Άλλες διασημότητες των αγώνων που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν οι Loris Capirossi, Marco Simoncelli και Mattia Pasini, όπως και ο θρύλος των 500cc, Kevin Schwantz.

Επόμενο άρθρο »

PREZIOSI: O νέος κινητήρας της Ducati και το πλάνο για τα 1000cc.

« Προηγούμενο άρθρο

SUTER SRT 500: Νέα μοτοσυκλέτα από την Ελβετική εταιρία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα