• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΗAYDEN και BIAGGI πλέκουν το εγκώμιο του SPIES
«Ανήκει στα MotoGP, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», λέει o Πρωταθλητής του 2006, ενώ ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας σημειώνει: «Μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα»
Νέα 15/11/2009 - 11:40

Με την εμφάνισή του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στη Valencia αλλά και στις δοκιμές εξέλιξης που ακολούθησαν, ο Ben Spies κέρδισε τις εντυπώσεις και τον σεβασμό των μελλοντικών αντιπάλων του.

Ο ένας μετά τον άλλο οι αναβάτες των MotoGP καλωσορίζουν στην κορυφαία κατηγορία τον Τεξανό πλέκοντας το εγκώμιό του.

«Ο Spies ανήκει στα MotoGP, αυτό είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι είναι καλό να έχουμε όλους τους κορυφαίους αναβάτες του κόσμου εδώ και σίγουρα είναι ένας από αυτούς», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006, Nicky Hayden και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο ταλέντο και θα είναι δύσκολο να τον νικήσεις. Είμαι ενθουσιασμένος που είναι εδώ και ανυπομονώ να δω πως θα τα πάει».

Με κολακευτικά λόγια για τον Spies μίλησε και ο Max Biaggi ο οποίος τον αντιμετώπισε φέτος στo WSBK: «Eίναι ένα μεγάλο ταλέντο, οι μοτοσυκλέτες είναι στο DNA του. Στη Valencia έκανε έναν πολύ καλό αγώνα. Θα είναι ένας από τους αναβάτες που θα πρέπει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας του χρόνου γιατί μπορεί να κάνει εξαιρετικούς αγώνες και σπουδαία πράγματα στα MotoGP».

Ο Spies που φέτος στέφθηκε Πρωταθλητής στα Superbike, θα αγωνίζεται του χρόνου με την Tech 3. Στη Valencia έτρεξε ως wild card εκπροσωπώντας την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha και ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 7η θέση μετά από εντυπωσιακή οδήγηση και προσπέρασμα πάνω στον Andrea Dovizioso. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης ενόψει του 2010 όπου σημείωσε ανταγωνιστικούς χρόνους μένοντας πίσω μόνο από τους Stoner, Lorenzo και Rossi.

Επόμενο άρθρο »

125cc: Η προσωρινή λίστα συμμετοχών

« Προηγούμενο άρθρο

Ο STONER αναλύει την πτώση του στη Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα