• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H επιστροφή του MELANDRI στο Τeam Gresini
Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Marco Melandri που από του χρόνου θα αγωνίζεται και πάλι για τo Τeam Gresini...
Νέα 14/11/2009 - 11:44

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Marco Melandri που από του χρόνου θα αγωνίζεται και πάλι για τo Τeam Gresini με το οποίο έχει γνωρίσει και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο 26χρονος Ιταλός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το 2010 δοκιμάζοντας την Honda RC212V στην πίστα της Valencia, όπου διεξήθχησαν οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Στην αρχή νόμιζα ότι είχαμε κάποιο πρόβλημα με το στήσιμο αλλά τελικά είχε να κάνει περισσότερο με το γεγονός ότι 'φορούσα' χρησιμοποιημένα σκληρά ελαστικά», είπε ο Melandri που σημείωσε τον καλύτερό του χρόνο (1:32.936) την τελευταία μέρα των δοκιμών. Συνεχίζοντας ο Ιταλός αναβάτης από τη Ravenna είπε: «Όταν βάλαμε φρέσκα ελαστικά η μοτοσυκλέτα δεν είχε ισορροπία αλλά κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου. Όπως και να έχει, είμαι χαρούμενος διότι καταφέραμε να μαζέψουμε πολλές πληροφορίες οι οποίες θα μας χρησιμεύσουν σε διάφορες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν ένα καλό 3ήμερο, όχι εύκολο, αλλά δουλέψαμε καλά και τώρα ελπίζω ότι η νέα μοτοσυκλέτα θα ταιριάξει καλά με τα νέα λάστιχα γιατί στόχος μου είναι να διεκδικώ σε σταθερή βάση παρουσίες στο βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Ο STONER αναλύει την πτώση του στη Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: 7 συμμετοχές στον τελευταίο αγώνα του ισπανικού Πρωταθλήματος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα