• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MARLBORO DUCATI: Δυνατό ξεκίνημα!
Πρώτος και πέμπτος ταχύτερος χρόνος για το δίδυμο της Ιταλικής ομάδας.
Νέα 10/11/2009 - 08:54

Ο Casey Stoner έγραψε τον ταχύτερο χρόνο, στην πρώτη μέρα των δοκιμών στην Valencia. Με καλύτερο χρόνο 1’32.660, ο Αυστραλός βρέθηκε επικεφαλής της κατάταξης, δηλώνοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

 

Ο Stoner φαίνεται να ξεπέρασε αμέσως την ατυχία της Κυριακής, όπου μια αναπάντεχη πτώση στο γύρο προθέρμανσης, δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί. "Δοκιμάσαμε μια νέα διάταξη κινητήρα, σχεδιασμένη ώστε να βελτιώσει την οδηγησιμότητα και την ευκολία της μοτοσυκλέτας μας και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά", δήλωσε ο αναβάτης της Ducati. "Η αίσθηση είναι πιο μαλακή και η πρόσφυση είναι περισσότερη με τις ίδιες ρυθμίσεις. Επίσης, δοκιμάσαμε καινούριο πιρούνι και γενικά είμαι ικανοποιημένος."

 

Ο Stoner, που πραγματοποίησε την καλύτερη επίδοσή του στον 22ο από τους 32 γύρους του, πρόσθεσε: "Σήμερα δεν κάναμε πολλούς γύρους, απλά επιβεβαιώσαμε ότι δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση. Φαίνεται πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και ανυπομονώ να συνεχίσω τη δουλειά μέσα στην πίστα. Ελπίζω μόνο να κοπάσει ο αέρας."

 

Ο Nivky Hayden, που οδηγούσε τη δεύτερη μοτοσυκλέτα της Marlboro Ducati, σημείωσε τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο, 0.698 δευτερόλεπτα πίσω από το χρόνο του Stoner. "Πραγματικά ανυπομονούσα να ξεκινήσω τις δοκιμές με την καινούρια μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Αμερικάνος. "Δουλεύουμε πάνω στη σωστή κατεύθυνση και ήδη έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο. Δεν έχουμε αρκετά ελαστικά διαθέσιμα και προς το παρόν δουλεύουμε με 2 set, ένα μαλακό και ένα σκληρό. Πάντως και με τα δύο γράφουμε παρόμοιους χρόνους, αρκετά κοντά με το χρόνο κατάταξης μου, από αυτό το Σάββατο"

 

"Δοκιμάσαμε αναβαθμισμένους κινητήρες, διάφορα πιρούνια και μερικές νέες ρυθμίσεις αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή και πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για τελικά συμπεράσματα. Γενικά η πρώτη μέρα πήγε καλά και είμαι χαρούμενος", ολοκλήρωσε ο Hayden.

Επόμενο άρθρο »

AOYAMA: To προφίλ του Πρωταθλητή.

« Προηγούμενο άρθρο

BAUTISTA – BARBERA: Το πρώτο βήμα στα MotoGP.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα