• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η KTM ξεκαθαρίζει:
Όχι έκτακτες συμμετοχές για Pedrosa
Νέα 07/01/2019 - 14:39

Ο Pit Beirer ήταν ξεκάθαρος σε πρόσφατες δηλώσεις του σε γερμανικά ΜΜΕ,  λέγοντας αναφορικά με την περίπτωση του Dani Pedrosa:

 

«Δεν έχουμε προγραμματίσει έκτακτες συμμετοχές για το 2019. Όχι ακόμα κι αυτό επειδή ο Dani δεν θέλει να αγωνιστεί ξανά».

 

«Όμως δεν θέλω να αποκλείσω κάποιες έκτακτες συμμετοχές για εμάς. Αν έχει νόημα, για να μάθουμε κάτι μέσα από τους Αγώνες, το ζήτημα θα επανέλθει».

 

Όπως φαίνεται, όχι το ζήτημα του να αγωνιστεί ο Dani σε κάποιο GP, αλλά να δούμε τον Mika Kallio σε έναν ή περισσότερους Αγώνες φέτος.

 

«Το εντός έδρας Grand Prix μας, αυτό στην Αυστρία, θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε τον Mika Kallio».

 

Ο Dani Pedrosa δεν θα λογίζεται ούτε ως υποψήφιος αντικαταστάτης κάποιου τραυματία οδηγού της ΚΤΜ (θα έχει 4 φέτος στο Πρωτάθλημα).

 

«Αυτή είναι η συμφωνία για την ώρα... ο Mika Kallio θα είναι αντικαταστάτης».

 

Ενδεχομένως να καταφέρουν κάποια στιγμή στην ΚΤΜ να πείσουν τον Dani να κάνει κάποια έκτακτη συμμετοχή;

 

«Ο Dani τελείωσε την καριέρα του, ίσως κι επειδή δεν ήθελε να παίρνει άλλα ρίσκα. Δεν θέλει να το κάνει αυτό πια και γι’ αυτό σταμάτησε».

 

«Αφού δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο το ’18, δεν θα θέλει να το πάρει και ως έκτακτη συμμετοχή. Η απόφασή του είναι απολύτως κατανοητή».

 

«Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, μιας και δεν βασιζόμαστε στον Dani ως οδηγό Αγώνων. Γι’ αυτό έχουμε τους τέσσερεις αναβάτες μας».

 

Τώρα βγήκε προς τα έξω ότι η ΚΤΜ θα μπορούσε να έχει τον Dani και στο τεστ της Valencia, αν το επιθυμούσε, μιας και η Honda δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα.

 

«Αν τον χρειαζόμασταν, μπορούσαμε να τον έχουμε και τον Νοέμβριο. Όμως είχαμε πολλή δουλειά με το διπλασιασμό των οδηγών μας και γι’ αυτό κάναμε το πρώτο τεστ μαζί τον Δεκέμβριο».

 

«Σε ένα τέτοιο project, είναι λογικό κάποιες φορές να κάνεις υπομονή. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Ούτως ή άλλως, το συμβόλαιό του ξεκίνησε την 1η Γενάρη».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αν με νικήσει;

« Προηγούμενο άρθρο

Είναι ένας μικρός Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα