• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test: Ημέρα 2η
Οι χρόνοι στις 15:00
Νέα 21/11/2018 - 15:19

Το μεσημεριανό διάλειμμα έφτασε στην πίστα της Valencia, με τους περισσότερους αναβάτες να ξεκουράζονται προτού επιστρέψουν για τις τελευταίες δυο ώρες.

 

Ο καιρός παρέμεινε σχετικά καλός, με συννεφιά αλλά χωρίς βροχή και θερμοκρασίες 17 βαθμών στον αέρα και 18 στην άσφαλτο.

 

Ο Marc Marquez παραμένει στην πρώτη θέση, με τον Ισπανό να έχει κάνει από νωρίς έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:31,068.

 

Αμέσως στον επόμενο γύρο του ο Marquez έγραψε 1:31,019 και με αυτόν το χρόνο κρατάει την πρώτη θέση με σημαντικά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

 

Αυτός είναι ο Andrea Dovizioso, ο οποίος είναι εφτά ολόκληρα δέκατα πίσω του, στη δεύτερη πιο μικρή πίστα του Πρωταθλήματος.

 

Πολύ καλός ο Danilo Petrucci, καθώς πλησίασε στα 17 χιλιοστά τον νέο του ομόσταυλο, τον Dovi, στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

 

O Maverick Vinales είναι η καλύτερη Yamaha για την ώρα, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει καλύτερο χρόνο από το χτεσινό του.

 

Από την άλλη, ο Valentino Rossi βγήκε από τους τελευταίους στην πίστα και αυτή την ώρα είναι στην 10η θέση με διαφορά ενός δευτερολέπτου από την κορυφή.

 

Την πέμπτη θέση κρατά ο Jack Miller, ο οποίος είναι 80χιλ πιο γρήγορος από τον Alex Rins της Suzuki.

 

Χρόνο στο 1:31 κατάφερε να κάνει σήμερα και ο Aleix Espargaro με την Aprilia του, ενώ τρία χιλιοστά πιο πίσω του είναι ο εντυπωσιακός Morbidelli.

 

Ο Morbido είναι ο τελευταίος από τους οδηγούς με χρόνο στο 1:31 κι έχει την 8η θέση, ενώ στη δεκάδα - 2χιλ πιο γρήγορος από τον Rossi - είναι και η ΚΤΜ του Pol Espargaro.

 

Έτσι έχουμε όλους τους κατασκευαστές στις δέκα πρώτες θέσεις. Το τεστ ολοκληρώνεται στις 18:00.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα