• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Test Ημέρα 2η
Οι χρόνοι στις 14:00 (ώρα Ελλάδας)
Νέα 21/11/2018 - 14:07

Το πρώτο δίωρο πέρασε χωρίς καμμία μοτοσυκλέτα μέσα στην πίστα και μόνο περίπου στις 13:10 (ώρα Ελλάδας) είχαμε τον πρώτο να ξεκινάει μερικούς γύρους.

 

Αυτός ήταν ο Johann Zarco, ο νέος αναβάτης της ΚΤΜ, ο οποίος βγήκε στην πίστα η οποία ωστόσο δεν ήταν ακόμα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

 

Οι πρώτοι του χρόνοι ήταν 2-3 δευτερόλεπτα πάνω από το χτεσινό του, ενώ στο τέλος της πρώτης του εξόδου έκανε 1:33,3 κοντά στο 1:32,8 που είχε χτες.

 

Ο δεύτερος που βγήκε στην πίστα ήταν ο Andrea Iannone, ο καινούργιος οδηγός της Aprilia που και αυτός ήθελε να δοκιμάσει από νωρίς τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Λίγο αργότερα τους δυο παραπάνω οδηγούς μιμήθηκαν ο Jonas Folger - ο νέος δοκιμαστής της Yamaha - και ο Jack Miller με την εργοστασιακή Ducati του.

 

Όσο περνούσε η ώρα προστέθηκαν νέοι οδηγοί στην πίστα, όπως ο Bradley Smith (δοκιμαστής της Aprilia) και ο Pol Espargaro (KTM).

 

Τώρα είναι οι περισσότεροι στην πίστα, με τον Danilo Petrucci να μην κάνει παραπάνω από 7 γύρους, αλλά κατάφερε να βάλει τη μοτοσυκλέτα του στην 2η θέση!

 

Ο Petrux έκανε για πρώτη φορά - στο τεστ - χρόνο κάτω από το 1:32 και είναι μπροστά για 76χιλ από τον Pol Espargaro που είναι τρίτος.

 

Αυτός όμως που εντυπωσιάζει ήταν ο Marc Marquez, ο οποίος στο δεύτερο γύρο του ανέβηκε στην τρίτη θέση και στον τρίτο του έκανε 1:31,068!

 

Πρόκειται για τον καλύτερο χρόνο που έχουμε δει στο τεστ, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να κατεβάζει σχεδόν εφτά δέκατα το χτεσινό του χρόνο!

 

Ο Franco Morbidelli συνεχίζει και αυτός να εντυπωσιάζει, οδηγώντας την πιο «εύκολη» Μ1. Ο νεαρός Ιταλός (με Βραζιλιάνικες ρίζες) είναι 4ος.

 

Την πεντάδα κλείνει ο Jack Miller. Στο συνοδευτικό μας αρχείο μπορείτε να δείτε τους χρόνους στις 14:00 (ώρα Ελλάδας).

 

Το τεστ θα ολοκληρωθεί στις 18:00 το απόγευμα, ενώ σε μια ώρα οι οδηγοί και οι ομάδες θα κάνουν το μεσημεριανό τους διάλειμμα από την πίστα.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Test: Ημέρα 2η

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Test: Αναμονή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα