• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA Ε.Δ.1 ΜotoGP: Ο Stoner δίνει το ρυθμό.
Πρώτος ο Αυστραλός στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.
Νέα 06/11/2009 - 16:21

Κάτω από άψογες καιρικές συνθήκες, ο Casey Stoner έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά της Παρασκευής, στην πίστα της Valencia. Ο αναβάτης της Marlboro Ducati ξεπέρασε την αρχική δυσαρέσκειά του λόγω της συμπεριφοράς της Desmosedici GP9, πραγματοποιώντας ταχύτερο γύρο με χρόνο 1’32.813, αφήνοντας τον Jorge Lorenzo στη δεύτερη θέση.

 

Ο αναβάτης της Fiat Yamaha θέλει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και στις ελεύθερες δοκιμές κινήθηκε λίγο πιο αργά από τον Αυστραλό, γράφοντας ταχύτερο γύρο 0.382 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή.

 

Τρίτος ήταν ο Dani Pedrosa, ο οποίος έρχεται γεμάτος αυτοπεποίθηση από τον αγώνα της Μαλαισίας και ήταν μόλις 0.046 δευτερόλεπτα πιο αργός από το συμπατριώτη του, Lorenzo. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής,Valentino Rossi συμπλήρωσε την τετράδα, όντας σχεδόν μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τον Randy de Puniet. Ο Γάλλος που είχε μια πτώση λόγω high siding, πήρε τελικά την πέμπτη θέση.

 

Οι Alex de Angelis (San Carlo Honda Gresini), Colin Edwards (Monster Yamaha Tech 3), Andrea Dovizioso (Repsol Honda), Loris Capirossi (Rizla Suzuki) και Nicky Hayden (Ducati Marlboro) έκλεισαν την πρώτη δεκάδα, με τον Ben Spies να γράφει το 15ο χρόνο πάνω στην Yamaha του.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA LIVE: Το παρασκήνιο των Ελεύθερων Δοκιμών 1

« Προηγούμενο άρθρο

RETRO-VALENCIA 2006: Όταν ο HAYDEN έσπασε την κυριαρχία του ROSSI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα