• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποιους περιμένει δυνατούς ο Dovi;
Μετά την 1η ημέρα στην Αυστραλία
Νέα 26/10/2018 - 16:52

Μόλις τρία περίπου δέκατα χωρίζουν τον Andrea Dovizioso από την κορυφή μετά το τέλος της πρώτης ημέρας στο Phillip Island.

 

Η συγκεκριμένη πίστα θεωρείται - στα χαρτιά - η πιο δύσκολη για την Ducati, με τον Dovi πέρυσι να κάνει εκεί το χειρότερό του Αγώνα στην κατηγορία.

 

Όμως φέτος τα πράγματα δείχνουν εντελώς διαφορετικά για την Desmosedici και αυτό μόνο χαμόγελα φέρνει στο γκαράζ της ομάδας!

 

«Πάντα όταν ερχόμαστε εδώ έχουμε μερικά ερωτηματικά», σχολίαζε ο Dovi. «Οπότε μέχρι να μπεις στην πίστα ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις».

 

«Είμαι χαρούμενος, αλλά δεν είμαστε οι πιο γρήγοροι. Πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Ήταν ξεκάθαρο σήμερα το που η μοτοσυκλέτα ήταν καλύτερη. Το DNA της βέβαια παραμένει το ίδιο και δεν μπορούμε να την οδηγήσουμε διαφορετικά».

 

«Δεν μπορούμε να είμαστε γρήγοροι με διαφορετικό τρόπο. Όμως είμαστε πιο γρήγοροι. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

 

«Όπως πάντα, η Παρασκευή δεν δείχνει την πραγματική εικόνα της Κυριακής. Πρέπει να περιμένουμε».

 

«Περιμένω δυνατές τις Yamaha και τις Suzuki γιατί τους ταιριάζει η χάραξη της πίστας. Σίγουρα και ο Marc έδειξε την ταχύτητά του».

 

«Δούλεψε περισσότερο στο ρυθμό Αγώνα. Σίγουρα όμως δυσκολευόταν σήμερα, αλλά δεν ξέρουμε το λόγο. Αύριο θα ξέρουμε».

 

Τέλος, επισήμανε για μια ακόμη φορά ότι χρειάζεται να κάνει κι άλλο ένα βήμα ώστε να είναι ανταγωνιστικός στον Αγώνα της Κυριακής.

 

«Μέχρι στιγμής δεν είναι αρκετό αυτό που δείξαμε σήμερα. Το αποτέλεσμα σήμερα είναι κάπως παράξενο γιατί οι Valentino και Marc δεν ήταν όσο δυνατοί τους περιμέναμε».

 

«Τους περιμένω όμως πολύ δυνατούς αύριο και την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Γρήγορος;;

« Προηγούμενο άρθρο

Αποσύρεται ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα