• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος να ...απαντήσει ο Stoner
Στη Laguna Seca o Rossi του έσπασε τον τσαμπουκά, σε έναν από τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία των GP.
Νέα 13/08/2008 - 00:00
Στη Laguna Seca o Rossi του έσπασε τον τσαμπουκά, σε έναν από τους καλύτερους αγώνες στην ιστορία των GP.

Τώρα, ετοιμάζεται να πάρει το αίμα του πίσω. Ο Casey Stoner είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες αρχής γενομένης από τον αγώνα του Μπρνο (17/8), μια πίστα απ' όπου η Ducati φεύγει νικήτρια τα τελευταία δύο χρόνια (2007-Stoner, 2006-Capirossi).

«To Brno είναι μια πολύ ωραία και απαιτητική πίστα, που μοιάζει λίγο με δυο από τις αγαπημένες μου πίστες, το Mugello και το Phillip Island. Στα 250cc έχω ανέβει στο βάθρο και πέρσι νικήσαμε, οπότε με τη μοτοσυκλέτα μας να αποδίδει όπως στους τελευταίους αγώνες θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε και πάλι για καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής o οποίος βρίσκεται 25 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi (212 έχει ο Ιταλός, 187 ο Αυστραλός): «Θα πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά που υπάρχει στους βαθμούς, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, αλλά η ομάδα δουλεύει τόσο σκληρά και εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Mετά το GP των ΗΠΑ o Stoner επέστρεψε στην πατρίδα του όπου πέρασε τις διακοπές του με τη γυναίκα του και την οικογένειά του: «Μετά τη Laguna Seca επέστρεψα στην Αυστραλία και πέρασα το χρόνο μου με τη σύζυγό μου και την οικογένειά μου. Ξεκουράστηκα αλλά και προπονήθηκα σκληρά και τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου».

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Czech GP: Rossi - Stoner σε άλλο ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Xάνει το Brno ο Hayden!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA