• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για το Brno o Hopkins
Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο John Hopkins, o οποίος τις τελευταίες επτά εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.
Νέα 13/08/2008 - 00:00
Έτοιμος να επιστρέψει στη δράση είναι ο John Hopkins, o οποίος τις τελευταίες επτά εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι.

Ο Αμερικανός αναβάτης της Kawasaki Racing υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο αριστερό πόδι (σε αστράγαλο, καλάμι και γόνατο) μετά τις πτώσεις που είχε κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Assen, γεγονός που τον ανάγκασε να χάσει τους αγώνες σε Ολλανδία, Γερμανία και ΗΠΑ.

Στις αρχές Ιουλίου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και στον αστράγαλο και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στους αγώνες.

«Αισθάνομαι πολύ καλά και ανυπομονώ να επιστρέψω στην πίστα. Το γόνατό μου είναι σε καλή κατάσταση μετά και την προπόνηση που έκανα. Δεν νομίζω ότι θα μου δημιουργήσει προβλήματα, αν και δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό καθώς έχουν περάσει επτά εβδομάδες από την τελευταία φορά που ανέβηκα σε μοτοσυκλέτα. Για να είμαι σίγουρος θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής», δήλωσε ο 25χρονος αναβάτης ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο Βrno τερματίζοντας στη δεύτερη θέση.

«Γνωρίζω την πίστα σαν την παλάμη του χεριού μου. Τα λάστιχα της Bridgestone δουλεύουν πολύ καλά στο Brno και τα νέα εξαρτήματα που θα φέρει μαζί της η Kawasaki θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Το διάστημα της ανάρρωσής μου ήμουν με την οικογένειά μου και παρότι πέρασα καλά, ανυπομονούσα να επιστρέψω στην πίστα. Μου έλειψε η ομάδα και η μοτοσικλέτα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάρω το καλύτερο αποτέλεσμα», προσθέτει.

Η τελευταία φορά που ο Hopkins πήρε μέρος σε αγώνα των MotoGP ήταν στις 22 Ιουνίου στο GP Μ. Βρετανίας.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Czech GP: Rossi - Stoner σε άλλο ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Xάνει το Brno ο Hayden!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA