• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Ελπίζω σε καλό αποτέλεσμα στο Brno»
Στο Brno ο Dani Pedrosa επιστρέφει στη δράση μόνο που τα πράγματα πλέον έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα γι' αυτόν μετά το ατύχημα που είχε στο βρεγμένο Sachsenring.
Νέα 13/08/2008 - 00:00
Στο Brno ο Dani Pedrosa επιστρέφει στη δράση μόνο που τα πράγματα πλέον έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα γι' αυτόν μετά το ατύχημα που είχε στο βρεγμένο Sachsenring.

Δεν πέταξε μόνο τους 25 βαθμούς που κρατούσε στα χέρια του μιας και μέχρι το σημείο της πτώσης του είχε εξασφαλίσει τεράστια διαφορά από τους ανταγωνιστές του, αλλά αναγκάστηκε λόγω των τραυματισμών του να χάσει τον αγώνα της Laguna Seca.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στο κυνήγι του Πρωταθλήματος καθώς από την πρώτη θέση στην οποία βρισκόταν πριν το γερμανικό GP, τώρα, δύο αγώνες μετά, είναι τρίτος στους -41 από τον πρωτοπόρο Valentino Rossi.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από τον αγώνα της Laguna Seca μέχρι τώρα, ο Pedrosa είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να αναρρώσει από τους τραυματισμούς του στα χέρια και στα πόδια (κατάγματα στον δείκτη και στον καρπό του αριστερού του χεριού και διάστρεμμα στον δεξί του αστράγαλο).

«Η περίοδος των διακοπών μου έδωσε την ευκαιρία να ηρεμήσω και να αναρρώσω από τους τραυματισμούς μου. Ελπίζω ότι στο Brno θα είμαι πανέτοιμος. Όταν επέστρεψα από τη Laguna Seca ο γιατρός μου μου είπε ότι για μιάμιση εβδομάδα θα πρέπει να ξεκουραστώ. Δεν μπορούσα να προπονηθώ και έτσι πέρασα κάποιες μέρες στη Μαγιόρκα μακριά από όλα αυτά και είχα την ευκαιρία να ξεκουράσω το πόδι και το χέρι μου. Εξακολουθώ να πονάω στο χέρι αλλά ο καρπός έχει καλή κίνηση και τα δάχτυλα δεν είναι πια πρησμένα», είπε ο νεαρός Ισπανός αναβάτης και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα να προπονούμαι την τελευταία εβδομάδα, κυρίως κάνοντας ποδήλατο. Ελπίζω ότι θα έχω ένα καλό αγώνα στο Brno και να ξεκινήσω με τον καλύτερο τρόπο το δεύτερο μέρος του Πρωταθλήματος. Είναι μια πίστα που απαιτεί ένα ήπιο και καλό οδηγικό στιλ. Δεν πρέπει να είσαι επιθετικός στις στροφές. Μάλιστα έχει στρωθεί με νέα άσφαλτο οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε το επίπεδο του κρατήματος. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα εξαιρετική με το κοινό να είναι ενθουσιώδες».

Στις δοκιμές εξέλιξης που θα διεξαχθούν μετά τον αγώνα, ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει για ακόμα μια φορά τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Czech GP: Rossi - Stoner σε άλλο ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

Xάνει το Brno ο Hayden!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA