• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: ΕΔ2
1ος ο Canet, σφοδρή πτώση για Martin!
Νέα 29/06/2018 - 15:34

Ανανέωση: Ο Jorge Martin έφυγε από το Ιατρικό Κέντρο χωρίς να έχει κάποιον τραυματισμό και συνεχίζει κανονικά το Σ/Κ.

 

Ο Aron Canet ήταν ο αναβάτης με τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ2 της Moto3 που σημαδεύτηκαν από μια σφοδρή πτώση του Jorge Martin.

 

Ο Ισπανός διεκδικητής του Τίτλου, είχε ένα highside στην 4η στροφή δυο λεπτά πριν πέσει η καρώ σημαία κι έδειχνε να πονάει.

 

Μεταφέρθηκε με φορείο εκτός πίστας και οι γιατροί τον οδήγησαν στο Ιατρικό Κέντρο, χωρίς ακόμα να έχουμε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

 

Στους χρόνους, ο Aron Canet έκανε το 1:42,677 που ήταν και ο καλύτερος χρόνος της ημέρας, νικώντας το 1:42,7 του Jorge Martin.

 

Ο Ισπανός ήταν από τους ελάχιστους που δεν κατάφεραν να κατεβάσουν το χρόνο τους το μεσημέρι, στις ΕΔ2.

 

Έτσι, ο Martin ήταν μόλις 10ος στις ΕΔ2 αλλά δεύτερος στα συνδυασμένα αποτελέσματα χάρη στο χρόνο του από τις ΕΔ1.

 

Πίσω από την Honda του Aron Canet είχαμε έξι μοτοσυκλέτες της KTM, με τον Gabriel Rodrigo να είναι δεύτερος, μπροστά από τον McPhee.

 

Ο τέταρτος καλύτερος χρόνος ανήκει στον Philipp Oettl, ενώ ξεπέρασε την απογοήτευση της Βαρκελώνης ο Bulega κι ήταν ευχάριστη η παρουσία του στην 5η θέση.

 

Με διαφορά μικρότερη από τρία δέκατα από την κορυφή, 6ος στις ΕΔ2, ήταν ο Marco Bezzecchi, με τον Kornfeil να τον ακολουθεί.

 

Πολύ καλή παρουσία για τον 8ο Kaito Toba, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Fabio di Giannantonio που επιστρέφει στο προσκήνιο μετά την 14η θέση του στις ΕΔ1.

 

Οι δυο τους ήταν με διαφορά μικρότερη από μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο (!) ενώ οι 16 από τους 29 που έκαναν χρόνους, ήταν στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον πρώτο.

Επόμενο άρθρο »

Assen MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα