• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
INMOTEC: Νέα ομάδα στα MotoGP!
Οι λεπτομέρειες για την εμπλοκή της καινούρια ομάδας.
Νέα 23/10/2009 - 17:01

Η Inmotec Consultora Técnica, μια Ισπανική εταιρία που αυτή τη στιγμή υποστηρίζει την ομάδα Inerzia-Inmotec στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το σχέδιο συμμετοχής της στα MotoGP, το 2010.

 

Η φίρμα εξελίσσει το πρωτότυπό της των 800cc, που θα ονομάζεται Inmotec GPI 10 και έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο φετινό αγώνα της Valencia. Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών της Inmotec διευθύνεται από τον Oscar Gorría και έχει έδρα την Pamplona, στη Βόρεια Ισπανία.

 

Την ομάδα απαρτίζουν άτομα με εμπειρία στους αγώνες, όπως ο μηχανικός Nicolas Reyner που δούλευε στο Team Roberts καθώς επίσης και ο George Vuckmanovich, που έχει δουλέψει με τους Freddie Spencer, Randy Mamola και Max Biaggi. Η Inmotec συμμετέχει αυτή τη στιγμή με επιτυχία στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, στην κατηγορία Extreme με τον Iván Silva και μια Kawasaki ZX10R.

 

Το πρωτότυπό τους για τα MotoGP δοκιμάστηκε πρόσφατα από τον Silva, που σχολίασε: "Ο κινητήρας είναι πολύ δυνατός και εύκολος στον έλεγχό του, παρότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η εξέλιξή του. Το πλαίσιο είναι ιδιαίτερα σταθερό και η μοτοσυκλέτα αλλάζει γρήγορα κατεύθυνση. Ανυπομονώ να συνεχίσω τις δοκιμές και να πιέσω τη μοτοσυκλέτα ακόμα περισσότερο για να δω πως ανταποκρίνεται."

Inmotec 2
Inmotec 2
Inmotec 3
Inmotec 3

Επόμενο άρθρο »

Oι αριθμοί της SEPANG

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: "Νιώθω τέλεια σε αυτή την πίστα."

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα