• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: "Νιώθω τέλεια σε αυτή την πίστα."
Ο Ισπανός μιλάει για την άνεσή του στην πίστα της Sepang.
Νέα 23/10/2009 - 16:05

Ο Jorge Lorenzo φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του την αποτυχία του στο Phillip Island και δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής. Ο Ισπανός ήταν πρώτος στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, μπροστά από τους Casey Stoner, Dani Pedrosa και Valentino Rossi.

 

Ο Ισπανός ήταν μόλις 0.064 δευτερόλεπτα μπροστά από το δεύτερο Stoner, αλλά κυρίως, 0.684 δευτερόλεπτα μπροστά από τον τέταρτο Rossi. "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Νιώθω άνετα στη μοτοσυκλέτα και κινούμαι αμέσως γρήγορα στην πίστα. Κανονικά, όταν πρωτοφτάνεις σε μια μια πίστα έχεις αμφιβολίες και είσαι φυλαγμένος, εγώ πάντως εδώ νιώθω εξαιρετικά και οι χρόνοι μου είναι αρκετά γρήγοροι. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς καλά την πρώτη μέρα", δήλωσε ο Lorenzo.

 

"Σε σχέση με το Phillip Island, ο καιρός είναι εντελώς διαφορετικός. Στην Αυστραλία είναι καταπαγωμένα ενώ εδώ, ο καιρός είναι τροπικός. Γι' αυτό πρέπει να πίνουμε συνέχεια νερό και ισοτονικά για να μην αφυδατωθούμε στον αγώνα", πρόσθεσε ο Ισπανός.

 

"Δυστυχώς, πονάω ακόμα στο δάχτυλό μου, από την πτώση του προηγούμενου αγώνα, αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Το πρόβλημα είναι ότι στον αγώνα ενδέχεται να είναι πολύ χειρότερα", ολοκλήρωσε ο αναβάτης της Fiat Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

INMOTEC: Νέα ομάδα στα MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG ΕΔ1: Ο Lorenzo δίνει το ρυθμό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα