• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SEPANG ΕΔ1: Ο Aoyama στην κορυφή των 250cc
Γρήγορος ο Ιάπωνας εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα.
Νέα 23/10/2009 - 11:00

Ο Hiroshi Aoyama πραγματοποίησε ταχύτερο γύρο με χρόνο 2’07.875 και βρέθηκε πρώτος στην κατάταξη των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής στην πίστα της Μαλαισίας. Μετά την έδβομη θέση του Phillip Island, o αναβάτης της Scot δείχνει ότι θα υπερασπιστεί δυναμικά την πρωτοπορία που κατέχει στο Πρωτάθλημα, έναντι των ανταγωνιστών του.

 

 

Σε ένα συναρπαστικό session, όπου η πρωτοπορία άλλαξε πολλές φορές κατοχή, ο Alex Debon (Aeropuerto-Castello-Blusens) ήταν ελάχιστα πιο αργός από τον Ιάπωνα, με τον Ratthapark Wilairot (Thai Honda PTT SAG) να ακολουθεί τρίτος.

 

Ο Mike di Meglio ήταν ο τέταρτος αναβάτης που έσπασε το φράγμα του 2’08, με τον Álvaro Bautista να κλείνει την πρώτη πεντάδα. Ο Héctor Barberá (Pepe World Team) έλυσε κάποιες διαφωνίες που είχε με την ομάδα του και πραγματοποίησε τον έκτο ταχύτερο χρόνο, με 2’08.285.

 

Οι Mattia Pasini (Paddock GP Racing Team), Lukas Pesek (Auto Kelly – CP), Raffaele de Rosa (Scot Racing) και Marco Simoncelli συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα.

 

Ο αναβάτης της Metis Gilera και διεκδικητής του τίτλου τερμάτισε 1.262 δευτερόλεπτα πίσω από το χρόνο του Simon, ενώ ο Karel Abraham (Cardion AB Motoracing) σημείωσε πτώση στο τέλος της διαδικασίας.

Επόμενο άρθρο »

SEPANG ΕΔ1: Ο Lorenzo δίνει το ρυθμό

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG EΔ1: 1ος ο Smith στα 125cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα