• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SEPANG EΔ1: 1ος ο Smith στα 125cc
Ο Βρετανός δίνει το ρυθμό στην πίστα της Μαλαισίας.
Νέα 23/10/2009 - 10:59

Με έντονη ζέστη και τη θερμοκρασία της πίστας να αγγίζει τους 49°C, ο Bradley Smith πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά των 125cc, με διαφορά 0.2 δευτερολέπτων από το δεύτερο.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Smith ήταν 2’14.895 και ο Βρετανός ακολουθήθηκε από τους Marc Márquez (Red Bull KTM) και Julián Simón. Ο Smith, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δέυτερη θέση του Πρωταθλήματος με προβάδισμα 21 βαθμών έναντι του τρίτου Nico Terol (Jack & Jones Team) – που πραγματοποίησε τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο – είναι αποφασισμένος να εδραιώσει αυτή τη θέση στην κατάταξη με μια καλή επίδοση στον αγώνα της Κυριακής.

 

Ο Jonas Folger (Ongetta Team I.S.P.A.) ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα, 0.851δευτερόλπετα πίσω από το χρόνο του Smith. Ακολούθησαν οι Sandro Cortese (Ajo Interwetten), Joan Olivé (Derbi Racing Team), Simone Corsi (Fontana Racing), Esteve Rabat (Blusens Aprilia) και Pol Espargaró (Derbi Racing Team), κλείνοντας την πρώτη δεκάδα.

 

Ο Danny Webb συνέχισε τη μέτρια πορεία που είχε στο Phillip Island, με νέο ατύχημα στο τέλος της διαδικασίας, ενώ και ο Efrén Vázquez (Derbi Racing Team) σημείωσε πτώση πιέζοντας, αλλά σήκωσε τη μοτοσυκλέτα του και κατάφερε να ολοκληρώσει το session. Ο τοπικός Elly Ilias είχε και αυτός μια άτυχη στιγμή, χωρίς όμως ιδιαίτερες συνέπειες.

Επόμενο άρθρο »

SEPANG ΕΔ1: Ο Aoyama στην κορυφή των 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

SIMON: Επιβεβαιώνει την άνοδό του στην Moto2.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα