• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Rossi είναι το φαβορί!
Εγώ; Θ’ αποφύγω τις τρέλες....
Νέα 02/06/2018 - 21:14

Πέντε θέσεις χωρίζουν τον Marc Marquez από τον Valentino Rossi και τη φοβερή pole position που κατάφερε να πάρει ο Ιταλός άσος της Yamaha.

 

Ο Marc δεν απέφυγε τα λάθη στις κατατακτήριες, όπως και πριν δυο εβδομάδες στο Le Mans και περιορίστηκε στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης.

 

«Είχα την ευκαιρία μου, αλλά ένα λάθος με περιόρισε. Στην Arrabbiata 2 έχανα το μπροστινό αλλά έκανα ένα καταπληκτικό σώσιμο».

 

«Το ήξερα ότι θα δυσκολευόμασταν λίγο και ειδικά με τις απογευματινές θερμοκρασίες και την απόδοση των ελαστικών εξαιτίας αυτών».

 

«Το μεσαίο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η σωστή επιλογή για εμάς. Στις ΕΔ4 είχαμε καλό ρυθμό Αγώνα, αλλά δυσκολευτήκαμε στις κατατακτήριες».

 

«Δεν κατάφερα να κάνω έναν καθαρό γύρο χωρίς λάθη, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακόμα κι αν δεν είμαστε στην pole, θα είμαστε μπροστά στον Αγώνα».

 

Σήμερα οι Rossi και Vinales ήταν πολύ δυνατοί και στη συγκεκριμένη πίστα η Yamaha δείχνει έτοιμη να πάρει τη νίκη που τις ξεφεύγει για 15 Αγώνες.

 

«Δεν με εκπλήσσει η απόδοση των Yamaha. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή μοτοσυκλέτα. Είναι ψηλά στη βαθμολογία κι ο Zarco έχει κάνει μερικούς εξαιρετικούς Αγώνες».

 

«Η Μ1 έχει φοβερή επιτάχυνση, δουλεύει καλά με τα Michelin και το Mugello είναι μια πίστα της Yamaha».

 

«Σε ρυθμό όμως είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις Yamaha και νομίζω ότι κάπου εκεί θα είναι και ο Iannone με τη Suzuki του».

 

«Για το μπροστά ελαστικό θα βάλω το σκληρό, το ασύμμετρο. Δεν μου αρέσει, αλλά είναι η μόνη επιλογή για να τελειώσω τον Αγώνα. Πίσω θα έχω το μεσαίο».

 

Τον ρώτησαν για τη στρατηγική του στον αυριανό Αγώνα. Θα πάει για τη νίκη;

 

«Θα ήθελα να παλέψω για τη νίκη, αλλά την ίδια ώρα δεν θέλω να το παρακάνω. Πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

 

«Δεν νοιώθω ότι είμαι 100% δυνατός. Δυσκολευόμαστε πιο πολύ απ’ ότι συνήθως, αλλά είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για το βάθρο».

 

«Και γιατί όχι και για τη νίκη... όπως είπα όμως, δεν θα πάρω ρίσκα. Το Πρωτάθλημα έχει 19 Αγώνες και σ’ αυτή την πίστα που δυσκολευόμαστε πρέπει να πάρουμε βαθμούς».

 

Ο Vale είναι στην pole και λέει ότι ο Marquez θα είναι ο μεγαλύτερός του αντίπαλος στον αυριανό Αγώνα.

 

«Η pole που πήρε ο Rossi είναι απίστευτη. Παραμένει γρήγορος και το έχει δείξει. Αύριο θα δούμε τι θα γίνει».

 

«Οι δυο Yamaha θα είναι σίγουρα εκεί μπροστά και θα είναι ενδιαφέρον Αγώνας με ένα μεγάλο γκρουπ οδηγών έτοιμοι να κερδίσουν».

 

«Νομίζω ότι ο Rossi είναι το φαβορί. Είναι στο σπίτι του, με τους οπαδούς του. Και μετά θα είναι οι Dovizioso, Vinales, Iannone».

 

«Θα ξεκινήσω τον Αγώνα με τη σωστή νοοτροπία και θ’ αποφύγω τις τρέλες. Θέλω να πάρω βαθμούς για το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν το περίμενα!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα