• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DOOHAN: "Ο Lorenzo θα δυναμώσει κι άλλο!"
Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής εκτιμάει ότι ο Ισπανός θα είναι ακόμα καλύτερος το 2010.
Νέα 22/10/2009 - 06:34

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 500cc, Mick Doohan πιστεύει ότι ο Jorge Lorenzo θα είναι ο σοβαρότερος αντίπαλος για τον team mate του την ομάδα της Fiat Yamaha, τον Valentino Rossi, τη σεζόν του 2010.

 

Η πτώση του στον αγώνα του Phillip Island το προηγούμενο σαββατοκύριακο φαίνεται ότι κόστισε το φετινό Τίτλο στον Ισπανό, αφού πλέον ο Rossi προηγείται με 38 βαθμούς και δύο αγώνες να απομένουν. Ο Doohan εκτιμάει πάντως πως ο νεαρός Ισπανός θα αποδειχτεί ακόμα πιο ανταγωνιστικός την επόμενη σεζόν.

 

"Ο Jorge είναι μόλις στη δεύτερη χρονιά του στα MotoGP. Πέρσι ήταν εκπληκτικά γρήγορος αλλά έκανε αρκετά λάθη. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, όμως φέτος, φαίνεται πολύ βελτιωμένος και πολύ πιο σταθερός. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθεί κι άλλο, αν και η δίψα του για νίκες ενδέχεται να τον οδηγήσει σε κάποια λάθη, σαν αυτά που έχουμε ήδη δει", δήλωσε ο Doohan.

 

"Ο Valentino έχει ένα καλό προβάδισμα στη βαθμολογία και είναι ένας οξυδερκής αναβάτης που έχει κερδίσει Τίτλους στο παρελθόν. Δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι χαζό, θα στοιχημάτιζα σίγουρα πάνω, κυρίως λόγω της εμπειρίας του. Αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο για πολύ καιρό, έχει αρκετές νίκες και Πρωταθλήματα ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να εξασφαλίσει και το φετινό", ολοκλήρωσε ο Αυστραλός.

Lorenzo
Lorenzo

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Θέλει να "κλειδώσει" τον Τίτλο στην Sepang.

« Προηγούμενο άρθρο

O Wayne Gardner στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα