• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Wayne Gardner στο Portimao
Ο πρώτος Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Wayne Gardner θα βρεθεί στην πίστα του Portimao
Νέα 21/10/2009 - 14:45

 

Ο πρώτος Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής (στη μεγάλη κατηγορία), ο 50χρονος πια Wayne Gardner, που πήρε τον Τίτλο το 1987 με μια Honda NSR500, θα βρεθεί στην πίστα του Portimao αυτό το Σαββατοκύριακο και θα δοκιμάσει τις δύο επόμενες μέρες και τις 7 μοτοσυκλέτες των SBK, στα πλαίσια της συνεργασίας του με περιοδικό της πατρίδας του.

 

Ο Gardner από την εποχή που σταμάτησε την ενεργό δράση, δεν σταμάτησε να οδηγεί σε πίστες, αρχικά αυτοκίνητα σε αγώνες και αμέσως μετά μοτοσυκλέτες. Δημιούργησε μάλιστα τη δική του σχολή αγωνιστικής οδήγησης που λειτούργησε για αρκετά χρόνια. Τελευταία το 2006 και 2007 βρέθηκε με τον Δημήτρη Διατσίδη στην Valencia στα πλαίσια των test ride των μοτοσυκλετών του MotoGP και του είπε ότι σταμάτησε τη σχολή για να επικεντρωθεί στη βοήθεια του γιού του που κάνει τα πρώτα του αγωνιστικά βήματα. Πριν πάει στο Portimao βρέθηκε βέβαια στο Grand Prix της Αυστραλίας, όπου δεν παρέλειψε να βάλει την υπογραφή του, όπου του ζήτησαν οι πολλοί – ακόμη – θαυμαστές του!

 

Τον Wayne Gardnerστα MotoGP ακολούθησαν οι συμπατριώτες του: Kevin Magee, Mich Doohan, Chris Vermeulen, Anthony West, Casey Stoner.

Με τον Δ.Δ. σε συνέντευξη για την ελληνική τηλεόραση
Με τον Δ.Δ. σε συνέντευξη για την ελληνική τηλεόραση

Επόμενο άρθρο »

DOOHAN: "Ο Lorenzo θα δυναμώσει κι άλλο!"

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG: Σενάρια τίτλου...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα