• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Έχασα το σεβασμό μου προς τον Rossi»
Σε συνέντευξή του σε ισπανικό περιοδικό, o Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε μεταξύ άλλων πως «...μετά τη Laguna Seca μπορώ να πω ότι έχασα τον σεβασμό μου προς το πρόσωπο του Rossi».
Νέα 05/08/2008 - 00:00
Mπορεί να έχουν περάσει δυο εβδομάδες από τον αγώνα-εμπειρία ζωής της Laguna Seca, ωστόσο ο Casey Stoner δεν έχει καταφέρει να βγάλει από το μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο τον νίκησε ο Valentino Rossi.

Σε συνέντευξή του στο ισπανικό περιοδικό Solo Moto, o Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε μεταξύ άλλων πως «...μετά τη Laguna Seca μπορώ να πω ότι έχασα τον σεβασμό μου προς το πρόσωπο του Valentino Rossi, ενός εκ των κορυφαίων αναβατών στην ιστορία του σπορ».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Stoner έκανε παράπονα για το επιθετικό στιλ οδήγησης του Rossi. «Γνωρίζω καλά ότι ο ήταν πάντα ένας αναβάτης-υπόδειγμα, με μια φανταστική καριέρα, αλλά είμαι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του στη Laguna Seca. Χρησιμοποίησε διάφορους τρόπους που σηκώνουν συζήτηση για να μείνει μπροστά μου. Πιθανότατα γνώριζε ότι ήμουν πιο γρήγορος από αυτός και έτσι ο μοναδικός τρόπος για να μείνει μπροστά ήταν να κάνει διάφορες επικίνδυνες μανούβρες. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος. Στο 50% των κινήσεων του ήταν επιθετικός αλλά μέσα στους κανονισμούς. Για τις υπόλοιπες ενέργειές του όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο. Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις λίγο έλειψε να με πετάξει κάτω», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε κλείνοντας: «Στο βάθρο του είπα πως ξεπέρασε τα όρια και πως είμαι δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά του. Είμαι πάντα ευθύς και λέω αυτό που θέλω. Θα δούμε στους επόμενους αγώνες αν θα είναι το ίδιο επιθετικός».

Tα συμπεράσματα δικά σας...

Επόμενο άρθρο »

Furusawa εφ' όλης της ύλης

« Προηγούμενο άρθρο

RIP - Craig Jones

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA