• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Στο 93%
Τόσο οδηγώ την Yamaha μου!
Νέα 08/05/2018 - 11:41

Πως περιγράφει - χαμογελώντας - ο Johann Zarco την τωρινή του κατάσταση; «Είμαι στον κόσμο μου και όλα είναι καταπληκτικά».

 

Την ώρα που οι εργοστασιακοί της Yamaha ψάχνουν απεγνωσμένα λύσεις, στο στρατόπεδα της Tech3 οι άνθρωποι της ομάδας είναι όλο χαμόγελα.

 

Και γιατί όχι άλλωστε; Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους και μετά το (ανέλπιστο, έστω) βάθρο της Κυριακής, ήρθε η 1η θέση στο τεστ για τον Zarco.

 

«Σήμερα ήμουν γρήγορος στον ένα γύρο και πιο σταθερός σε ρυθμό Αγώνα, αλλά είναι λογικό μιας και τη Δευτέρα είσαι πάντα πιο άνετος».

 

«Δεν είχα κάτι να δοκιμάσω, οπότε δούλεψε στο set-up της μοτοσυκλέτας μου και στα ηλεκτρονικά».

 

«Αγγίζει» ένα ευαίσθητο θέμα για τους εργοστασιακούς, τα ηλεκτρονικά, κι εξηγεί:

 

«Έχω τα ίδια προβλήματα με αυτούς. Στον Αγώνα δυσκολευόμουν στις εξόδους από τις αργές στροφές και προσπαθούσα να βελτιωθώ».

 

«Σήμερα έμαθα πολλά και το διασκέδασα. Δουλέψαμε στα ηλεκτρονικά και τώρα μένει να δούμε αν οι αλλαγές που κάναμε μπορούν να εφαρμοστούν σε άλλες πίστες».

 

«Νομίζω ότι όλα όσα έμαθα στην Moto2 με έχουν βοηθήσει πολύ. Πέρυσι δεν είχα πάρει το 100% από τη μοτοσυκλέτα μου κι αυτό θέλω να κάνω φέτος σε κάθε Αγώνα».

 

«Το ποσοστό μου τώρα; Θα έλεγα 93%», λέει χαμογελώντας ο Zarco, επιλέγοντας να πει το αγωνιστικό νούμερο του Marc Marquez...

 

Ο επόμενος Γύρος είναι ο εντός έδρας του Γάλλου.

 

«Πηγαίνω με ελπίδες ακόμα και για νίκη, αλλά δεν θέλω να βάλω υπερβολική πίεση στον εαυτό μου. Τώρα το βλέπω έτσι, αλλά θα δούμε πως θα είναι κατά τη διάρκεια του Σ/Κ».

 

«Δεν νομίζω να είναι όπως πέρυσι με τρεις Yamaha μπροστά, αλλά είναι μια πίστα που ταιριάζει στην Μ1».

 

«Νομίζω ότι θα είναι αμφίρροπος Αγώνας, με τους Dovi και Marc να είναι σίγουρα εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Μόνο η ελπίδα μένει για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πολλά τα φέρινγκ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα