• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto2: ΕΔ3
Με φοβερό ρυθμό, 1ος ο Baldassarri!
Νέα 05/05/2018 - 13:26

Πολύ δυνατή ήταν η παρουσία του Lorenzo Baldassarri και σήμερα στην πίστα της Jerez, με τον Ιταλό οδηγό να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Στην πρώτη του έξοδο στην πίστα έμεινε για 16 συνεχόμενους γύρους (!) και μάλιστα στον τελευταίο του έκανε 1:42.2 που ήταν και ο καλύτερος της κατηγορίας μέχρι τότε!

 

Αλλά και στη δεύτερη έξοδό του δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν να τον αμφισβητήσει. Έκανε δυο γύρους στο 1:41 και πήρε με εμφατικό τρόπο την 1η θέση!

 

Ο Baldassarri έγινε ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία της Moto2 που «γυρίζει» την Jerez στο 1:41 και ο χρόνος του (1:41.890) φυσικά αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο πίστας.

 

Εξαιρετικές σε θέαμα οι ΕΔ3 και της Moto2 (όπως λίγο πριν οι αντίστοιχες της MotoGP) με τον Jorge Navarro να ξεπερνά τη χτεσινή του πτώση και ν’ ανεβαίνει στη δεύτερη θέση!

 

Ο Ισπανός κράτησε πίσω του για 25χιλ τον Mattia Pasini με τις τρεις Kalex να κυριαρχούν στην πίστα.

 

Καλύτερη ΚΤΜ, στην 4η θέση, αυτή του Sam Lowes που παραμένει δυνατός στην Ισπανική πίστα. Ο Lowes έμεινε μπροστά από τον Marquez.

 

Ο Alex ήταν επίσης δυνατός, αλλά μια πτώση στα τελευταία λεπτά - στο γρήγορο γύρο του - τον κράτησε από το να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

 

6ος ήταν ο Brad Binder, με τον Romano Fenati να συνεχίζει να επιβεβαιώνει την πρόοδό του στην κατηγορία κάνοντας τον 7ο καλύτερο χρόνο.

 

Αν και τραυματίας, ο Schrotter ήταν μέσα στη δεκάδα, ενώ οι Bagnaia και Kent (με την Speed Up του) ολοκλήρωσαν τους οδηγούς στις 10 πρώτες θέσεις.

 

Πολλά τα προβλήματα για τον Joan Mir σήμερα το πρωί, με τον Ισπανό να κάνει μόνο 10 γύρους και να είναι ο μόνος που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο, μένοντας στην 23η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα