• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP: ΕΔ3
Σαν κατατακτήριες!!!
Νέα 05/05/2018 - 13:11

Καταιγιστικός ο ρυθμός των ΕΔ3 σε φανταστικές συνθήκες, που σε συνδυασμό με τη νέα άσφαλτο της Jerez μας πρόσφεραν καταπληκτικούς χρόνους και θέαμα.

 

Οι περισσότεροι οδηγοί βελτίωσαν τους χρόνους τους στα τελευταία λεπτά, εκεί που ο Marc Marquez έκανε τη διαφορά (κυρίως στο πρώτο, αλλά και στο τρίτο κομμάτι της πίστας).

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής σημείωσε νέο απόλυτο χρόνο πίστας με 1:37.702 και άφησε πίσω του για 0.272’’ τον Cal Crutchlow.

 

Η Honda έκανε το 1-2 και ο Βρετανός σίγουρα θα είναι χαρούμενος και με τη σημερινή του εμφάνιση, καθώς έκανε το χρόνο του με το μεσαίο πίσω ελαστικό!

 

Αν έβαζε το μαλακό όπως έκαναν οι περισσότεροι αντίπαλοί του, τότε θα κατέβαζε λίγο ακόμα το χρόνο του.

 

Το θέμα πάντως είναι ότι τόσο ο Cal, όσο και ο Dani με τον Marc Marquez έχουν πολύ δυνατό ρυθμό σε μια πίστα που στο παρελθόν σχεδόν πάντα κερδίζει είτε η Honda, είτε η Yamaha.

 

Η Yamaha πάντως έχει πολύ δρόμο - και λίγο χρόνο - αν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό, με μόνο τον Valentino Rossi να περνάει στη 10άδα από την εργοστασιακή ομάδα.

 

Ο Vinales έμεινε στην 12η θέση, ενώ η καλύτερη Μ1 στην πίστα ήταν για μια ακόμη φορά αυτή του Johann Zarco, που ήταν και ο μόνος που είχε ταχύτερο γύρο σε ένα κομμάτι της πίστας (το 2ο) από τις κυρίαρχες Honda.

 

Ο Γάλλος καλοβλέπει το βάθρο, αλλά και η δική του μάχη δεν θα είναι εύκολη. Είχε τον 4ο καλύτερο χρόνο και ήταν πίσω από τον Iannone που έφερε την GSX-RR του στην 3η θέση.

 

Στην πεντάδα ο Jorge Lorenzo που επιβεβαίωσε και σήμερα ότι τα νέα εξαρτήματα που έφερε η Ducati γι’ αυτόν δουλεύουν καλά.

 

Ο Ισπανός κέρδισε για 39χιλ τον Jack Miller και τον άφησε στην 6η θέση, μπροστά από τον Rossi, που με τη σειρά του ήταν 26χιλ πιο γρήγορος από τον Pedrosa.

 

Θέση στη δεκάδα, που δίνει απευθείας πρόκριση στις ΚΑΤ2, πήραν και οι Danilo Petrucci (στο τέλος τα κατάφερε) με τον Alex Rins.

 

Πέρα από τον Vinales, στη μάχη των ΚΑΤ1 θα ριχτεί σε λίγη ώρα και ο Dovizioso (ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας!!) με τους δυο τους να έχουν - θεωρητικά - τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα