• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Έκανε ό,τι ακριβώς δεν έπρεπε
«Δύσκολα ο Marc θα βγει στο paddock»
Νέα 09/04/2018 - 11:29

Η αναφορές του Dovi για τον Αγώνα της Κυριακής ξεκινούν από την επαφή Marquez-Rossi, κάτι που ωφέλησε τον ίδιο στη βαθμολογία, έστω κι αν έχασε την 1η θέση.

 

«Σήμερα ο Marc διαχειρίστηκε ιδιαίτερα άσχημα την όλη κατάσταση. Όταν έχει αποδείξει ότι είναι 1’’ πιο γρήγορος σε όλες τις συνθήκες, είναι εύκολο να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Έκανε όμως τόσα λάθη... έκανε ακριβώς ό,τι δεν έπρεπε να κάνει... νομίζω ότι θα δυσκολευτεί να βγει από το paddock μιας και οι Αργεντινοί είναι θερμόαιμοι».

 

Και μετά αναφέρεται στο δικό του Αγώνα.

 

«Εμείς έχουμε την υποχρέωση να παίρνουμε καλά αποτελέσματα για το Πρωτάθλημα. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, αλλά κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος και είμαστε 2οι στη βαθμολογία».

 

«Για το στεγνό ήμασταν αισιόδοξοι, αλλά η πραγματικότητα ήταν ότι ήμασταν αργοί την Παρασκευή. Σταθήκαμε τυχεροί όμως, καθώς 3 διεκδικητές του Τίτλου δεν πήραν βαθμό».

 

«Δεν μπορούμε να είμαστε ενθουσιασμένοι με τη θέση μας στον Αγώνα. Ήταν μια επιβεβαίωση ότι δυσκολευόμαστε σε τέτοιες πίστες. Η 6η θέση πάντως είναι χρυσός».

 

«Από κάτι αρνητικό πρέπει να κρατάς τα θετικά και να σκέφτεσαι αισιόδοξα, μιας κι έχουμε τα χαρτιά μας να παίξουμε. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε τ’ αδύναμα σημεία μας».

 

Η GP18 δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο από την GP17 στην Αργεντινή, αλλά για τον Dovi τη διαφορά δεν την έκανε η μοτοσυκλέτα.

 

«Εξαρτάται από το στυλ οδήγησης αλλά και η GP17 δεν είναι κάποια παλιά μοτοσυκλέτα. Δεν φταίει η GP18 αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι μια σειρά από παράγοντες που μας έκαναν αργούς».

 

«Προφανώς και συγχαίρω τον Miller. Είναι το οδηγικό του στυλ που έκανε τη διαφορά στον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ανησυχούσα για τον Marc

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Έφταιγαν τα υγρά σημεία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα