• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Έφταιγαν τα υγρά σημεία
Εξηγεί το περιστατικό του με τον Pedrosa
Νέα 09/04/2018 - 10:23

Στην ίδια στροφή που ο Marquez έριξε τον Rossi, ακριβώς σ’ εκείνο το σημείο ο Johann Zarco «βούτηξε» στην εσωτερική του Pedrosa στην αρχή του Αγώνα.

 

Οι δυο τους δεν είχαν επαφή, αλλά ο Dani αναγκάστηκε να βγει λίγο εκτός και περνώντας πάνω από τη βρεγμένη πίστα είχε ένα highside.

 

Κι ο Zarco εξηγεί τι ακριβώς έγινε:

 

«Είδα μπροστά τους Marc και Jack και ήταν πιο γρήγοροι από τον Dani και ξέροντάς ότι ο Dani καμμιά φορά στην αρχή του Αγώνα δεν ρισκάρει, αποφάσισα να τον περάσω στην 13».

 

«Η αγωνιστική γραμμή ήταν στεγνή, αλλά το θέμα ήταν ότι όταν παίρνεις εκείνητη στροφή με διαφορετική γραμμή πρέπει ν’ ανοιχτείς κι ο Dani βρέθηκε στο βρεγμένο».

 

«Σήκωσα κι εγώ τη μοτοσυκλέτα για να μην πέσω, αλλά δεν τον είδα που είχε την πτώση... κοίταζα τον Alex. Ήταν άτυχος που βρέθηκε στο βρεγμένο».

 

Ο Zarco έμεινε με τους τέσσερεις οδηγούς που ξεχώρισαν στον Αγώνα και κυνήγησε την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία. Όμως τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Crutchlow.

 

«Σκεφτόμουν τη νίκη και πίστευα ότι ήταν εφικτή όταν είδα τον Marc να δέχεται ποινή ride through».

 

«Στο τέλος όμως, όταν ο Cal με πέρασε, είχε καλύτερο ρυθμό κι εγώ πίεσα για να τον φτάσω αλλά δεν ήταν αρκετό».

 

«Ήμουν κουρασμένος αλλά έμεινα κοντά του για να εκμεταλλευτώ το παραμικρό λάθος. Στις 5 και 7 δεν επιχείρησα μια κίνηση και μετά σκέφτηκα την 13, αλλά ήταν καλό που τερμάτισα δεύτερος».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Έκανε ό,τι ακριβώς δεν έπρεπε

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν το έκανα επίτηδες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα