• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πολύ μεγάλο το ρίσκο!
Σκεφτόμουν: αύριο είναι ο Αγώνας...
Νέα 08/04/2018 - 10:41

Ο Marc Marquez δεν κατάφερε να πάρει την 5η συνεχόμενη pole position στην πίστα της Αργεντινής, τονίζοντας ότι το ρίσκο παραήταν μεγάλο.

 

Η πίστα «σήκωνε» σλικ σε αρκετά σημεία, αλλά ήταν πολύ βρεγμένη στο τρίτο κυρίως κομμάτι και στις στροφές 7 και 8.

 

Ο Marquez, που συχνά-πυκνά παίρνει ριψοκίνδυνες αποφάσεις, βγήκε για λίγο με σλικ, μιμούμενος τον Miller, αλλά γρήγορα επέστρεψε αποφασίζοντας ότι δεν άξιζε το ρίσκο.

 

«Ήξερα ότι είχε πρόσφυση για τα σλικ, αλλά στα βρεγμένα σημεία ήταν πολύ εύκολο να πέσεις, ειδικά στις στροφές 7-8. Κι άρχιζα να σκεφτόμουν: αύριο είναι ο Αγώνας».

 

«Φυσικά η pole είναι σημαντική, αλλά φέτος θέλω ν’ αποφεύγω τα ρίσκα και να μην πέφτω τόσο πολύ. Θα παίρνω ρίσκα, αλλά αν πέσεις σε τέτοιες συνθήκες θα τραυματιστείς».

 

Αφού επέστρεψε στην πίστα με τα βρόχινα, ο Marc είχε έναν μόλις γύρο στη διάθεσή του και δεν τα κατάφερε καλά.

 

«Έχασα τη γραμμή μου, βγήκα σε βρεγμένο σημείο κι έχασα πολύ χρόνο. Πάντως η 6η θέση δεν είναι τόσο άσχημη. Μόνο μια σειρά είναι μπροστά μας».

 

«Θα δούμε και τον καιρό, αλλά το θετικά είναι ότι είμαστε ανταγωνιστικοί τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο».

 

«Στο βρεγμένο ο βασικός μου αντίπαλος θα είναι ο Dani που μπορεί να κατανοεί πολύ καλά την πίστα και τα ελαστικά. Αλλά και ο Zarco ήταν πάρα πολύ γρήγορος».

 

«Στο στεγνό είναι αδύνατο να πω... ο Crutchlow θα είναι και πάλι γρήγορος όπως ήταν την Παρασκευή. Θα παίξει μεγάλο ρόλο και η επιλογή των ελαστικών».

 

«Στο βρεγμένο νομίζω όλοι θα είμαστε με τα μεσαία μπροστά-πίσω.  Στο στεγνό δεν ξέρω... το μεσαίο και το μαλακό τα νοιώθεις τα ίδια».

Επόμενο άρθρο »

Σε «κρίση» ο Valentino

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Η μοτοσυκλέτα «μου μίλαγε»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα