• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Η μοτοσυκλέτα «μου μίλαγε»
Αλλά εγώ δεν άκουγα!!
Νέα 08/04/2018 - 10:06

Με θριαμβευτικό και γενναίο τρόπο, ο Jack Miller κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position στη μεγάλη κατηγορία, οδηγώντας με τα σλικ σε μια πίστα που ένα συγκεκριμένο κομμάτι της ήταν πολύ βρεγμένο!

 

Η μοτοσυκλέτα του, μια GP17 της Ducati, τον προειδοποιούσε, αλλά ο Αυστραλός - όπως είπε στις δηλώσεις του, πολύ απλά δεν την άκουσε και στο τέλος δικαιώθηκε!

 

«Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε ότι δεν ακούω και η μοτοσυκλέτα κάτι μου έλεγε σήμερα, αλλά εγώ δεν άκουγα!»

 

«Ήξερα ότι αν επιβίωνα από εκείνη τη στροφή (σ.σ. την 7) όλη  η άλλη πίστα ήταν λίγο πολύ στεγνή. Έτσι πίεσα να κερδίσω χρόνο πριν, θυσίασα εκείνο το σημείο και μετά στο τέλος ήταν στεγνά».

 

«Κοίταγα απλά να επιβιώσω σ’ εκείνα τα σημεία. Δεν γίνεται να σας πω πόσο δύσκολο είναι με τα σλικ στα νερά. Λίγο έδινες γκάζι κι έκανε τα δικά της. Προσπαθούσα απλά να επιβιώσω».

 

Όπως και στις δηλώσεις του στο parc ferme, ο Miller επανέλαβε στη συνέντευξη τύπου μετά τις κατατακτήριες ότι προτιμά έναν στεγνό Αγώνα, παρά το ότι η μόνη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία είχε έρθει στη βροχή (Assen 2016).

 

“Προτιμώ Αγώνα στο στεγνό, διότι 25 γύροι εδώ στο βρεγμένο δεν είναι διασκεδαστικό».

 

«Είδαμε πως είναι με τη βροχή εδώ. Κάπου είναι πιο στεγνά και κάπου πιο βρεγμένα και τα ελαστικά υπερθερμαίνονται πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό θέλω στεγνό Αγώνα, όλα είναι πιο εύκολα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πολύ μεγάλο το ρίσκο!

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή MotoGP: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα