• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Ήμουν τυχερός
Που κατάφερα κι έμεινα στη 10άδα
Νέα 07/04/2018 - 00:57

Ο Johann Zarco θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που κατάφερε να πάρει θέση μέσα στη δεκάδα, μετά το τέλος των ΕΔ1 και ΕΔ2 σήμερα.

 

Ο Γάλλος πήρε λάθος κατεύθυνση στο set-up της μοτοσυκλέτας του στις ΕΔ2 και μόνο χάρη στον πρωινό του χρόνο, στις ΕΔ1, κατάφερε να μπει στους 10 καλύτερους.

 

«Δυσκολευτήκαμε στις ΕΔ2 και νοιώθω τυχερός που είμαι στη δεκάδα μιας και είναι πολύ σημαντικό στην περίπτωση που βρέξει αύριο».

 

«Οι συνθήκες δεν βοήθησαν, αλλά βλέποντας τον Marquez να κάνει αυτά τα πράγματα στο τέλος, με γεμίζει σιγουριά ότι μπορούμε με την ομάδα να βρούμε κάποια πράγματα και μετά θα έρθει ο ρυθμός».

 

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει προσπαθήσει ν’ αλλάξει το στυλ του και οδηγεί διαφορετικά την μοτοσυκλέτα του, κάτι που όμως έχει και τα αρνητικά του.

 

«Επειδή άλλαξα στυλ και οδηγώ διαφορετικά τη μοτοσυκλέτα, δεν έχουμε πολλή εμπειρία. Χρησιμοποιούμε δεδομένα από τον προηγούμενο Αγώνα και το προηγούμενο τεστ».

 

«Έχουμε τέσσερα ελαστικά και γνωρίζουμε την κατασκευή των τριών και μόνο ένα δεν δοκιμάσαμε. Θα ήταν καλό να το κάναμε, αλλά δεν νομίζω να βρούμε λύσεις με αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Όλα καλά!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo εναντίον Dovi:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα