• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo εναντίον Dovi:
Πάντα με υπονόμευε και αυτό κάνει και τώρα!
Νέα 07/04/2018 - 00:20

Επίθεση κατά του ομόσταυλού του εξαπέλυσε ο Jorge Lorenzo, λέγοντας ότι τόσο παλιότερα, όσο και τώρα ο Dovi σκόπιμα υπονομεύει το ηθικό του!

 

Τα σχόλια του Lorenzo έρχονται μερικές ώρες αφότου ο Dovi ρωτήθηκε σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, ρίχνοντας το μπαλάκι στην Ducati.

 

Την ίδια ώρα, όταν τον ρώτησαν για τον Lorenzo, ο Dovi είπε ότι δεν θα του ήταν έκπληξη αν τελικά έφευγε ο Ισπανός από την Ducati.

 

«Ο Dovi είναι πολύ έξυπνος, έτσι δεν είναι;» σχολίασε ο Lorenzo μιλώντας στην Ισπανική τηλεόραση. «Βασικά ξέρει τα πάντα».

 

«Πάντα, σε όλη μου την καριέρα, προσπαθεί να υπονομεύσει το ηθικό μου. Το ίδιο κάνει και τώρα που είναι ομόσταυλός μου. Δεν με εκπλήσσει».

 

Θυμίζουμε ότι οι Lorenzo και Dovizioso ήταν αντίπαλοι στις μάχες για τους Τίτλους στα 125cc και 250cc, ενώ έγιναν ομόσταυλοι για πρώτη φορά πέρυσι.

 

Ο Jorge συνέχισε λέγοντας: «Εδώ είμαστε για να κερδίζουμε Αγώνες και Τίτλους. Τη φιλία θα τη βρεις αλλού, όχι μέσα στο paddock».

 

Οι τελευταίες πληροφορίες μέσα από το στρατόπεδο της Ducati, είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι σχεδόν βέβαιοι ότι θα κρατήσουν τον Dovi.

 

Όσο για τον Jorge Lorenzo; Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει καν συνομιλίες με τον Ισπανό για την ανανέωση του τεράστιου του συμβολαίου.

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Ήμουν τυχερός

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα