• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Προβλήματα παντού!
Ζοφερή η πραγματικότητα για τον Ισπανό
Νέα 16/03/2018 - 22:48

Για τον Maverick Vinales τίποτα δεν πάει καλά και ο Ισπανός συνεχίζει να υπογραμμίζει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα φέτος.

 

Η αισιοδοξία του τη χτεσινή ημέρα στη συνέντευξη τύπου, έδωσε τη θέση της στην απογοήτευση της Παρασκευής, μετά το τέλος των ΕΔ1 και ΕΔ2.

 

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας, ο Vinales ήταν στην 11η θέση και πίσω από τους Valentino Rossi (9ος) και Johann Zarco (10ος).

 

«Δυσκολευόμαστε παντού, σε όλους τους τομείς... κι έχουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά», ήταν τα πρώτα λόγια του.

 

«Σήμερα το βράδυ θα κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή στη μοτοσυκλέτα και θα προσπαθήσουμε πάλι αύριο. Το πίσω μέρος δεν έχει πρόσφυση και μου δημιουργεί πρόβλημα με το μπροστά».

 

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι άλλαξε το οδηγικό του στυλ για να προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο στις απαιτήσεις οδήγησης της Yamaha.

 

«Προσπαθώ κι απ’ την πλευρά μου να βοηθήσω... να είμαι πιο ομαλός, πιο ευγενικός με τη μοτοσυκλέτα... είμαι πιο ομαλός σε σχέση με πέρυσι».

 

«Πέρυσι ήμουν πιο επιθετικός και την πίεζα πολύ. Κάνω το καλύτερο δυνατόν από πλευράς μου, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θετική ημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα