• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: ΕΔ2
Κράτησε την 1η θέση ο Marquez
Νέα 16/03/2018 - 18:44

Ο Lorenzo Baldassarri προσπάθησε να πάρει την 1η θέση με τον ίδιο τρόπο που το έκανε στις ΕΔ1, στο τέλος δηλαδή, όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

 

Ο Alex Marquez κράτησε την πρωτοπορία και τη συνόδευσε με μια σειρά γρήγορων γύρων στο τέλος, όμως και αρκετοί άλλοι εκ των αντιπάλων του έδειξαν δυνατοί.

 

Όπως για παράδειγμα ο Sam Lowes που είχε επίσης μια σειρά γρήγορων γύρων στο τέλος και πήρε τη δεύτερη θέση στις ΕΔ2 και στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Με λίγο καλύτερο ρυθμό απ’ όλους, όμως, φεύγει από την πίστα ο Pecco Bagnaia που ήταν τρίτος αλλά και πιο σταθερός στο χαμηλό 2:01 από τους αντιπάλους του.

 

Δυνατή είναι η παρουσία και του Marcel Schrotter που το μεσημέρι ήταν 5ος και το απόγευμα 4ος στην πίστα Losail του Qatar.

 

Ο Γερμανός ήταν μόλις πέντε χιλιοστά πιο γρήγορος από τον Baldassarri, που με τη σειρά του άφησε 46χιλ πίσω του τον Miguel Oliveira.

 

Ο Πορτογάλος δεν ήταν η καλύτερη ΚΤΜ σήμερα, καθώς αυτός ο άτυπος τίτλος πήγε στον Sam Lowes που επιστρέφει στην Moto2 με πλαίσιο του Αυστριακού κατασκευαστή.

 

Ο Isaac Vinales έκλεισε την ημέρα στην πολύ καλή έβδομη θέση και μπροστά από τον Luca Marini, ενώ ο Binder και ο Romano Fenati - πάλι ο καλύτερος rookie στην πίστα - έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Ο Joan Mir - που είχε τραυματιστεί πρόσφατα σε προπόνηση με motocross - βελτιώθηκε το απόγευμα  και πλησίασε στα 0.750’’ την κορυφή.

 

Ο Ισπανός ήταν πίσω από τους Jorge Navarro και Remy Gardner (με Tech3) αλλά και μπροστά από τους Danny Kent (Speed Up) και Xavi Vierge.

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα