• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez Test: Ημ. 1
Πολλή βροχή, λίγη δράση
Νέα 07/03/2018 - 10:41

Στην πίστα της Jerez διεξάγεται το τελευταίο τεστ των κατηγοριών Moto2 και Moto3 πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

 

Κι ενώ η Moto2 είχε - έστω και υπό δυσμενείς συνθήκες - χρόνο μέσα στην πίστα, αυτός ήταν ελάχιστος για τους οδηγούς της Moto3.

 

Ουσιαστικά βγήκαν μόνο μια φορά στην πίστα για μια περίοδο δοκιμών, καθώς στις άλλες δυο η βροχή ήταν δυνατή και τους κράτησε στο γκαράζ.

 

Στους χρόνους η Honda είχε δυο μοτοσυκλέτες της στην κορυφή, με τον Aron Canet να κάνει 1:46.6 και σχεδόν 4 δέκατα πίσω του να είναι ο Enea Bastianini.

 

Ο τελευταίος δείχνει πολύ πιο ευχαριστημένος στη νέα του ομάδα, την Leopard, μετά το δύσκολο πέρασμά του από την Estrella Galicia.

 

Αυτός που συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας είναι ο Marco Bezzecchi, με τον Ιταλό να είναι και πάλι στις πρώτες θέσεις.

 

Ήταν, μάλιστα, η καλύτερη KTM σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

 

Πίσω του ήταν ο Alonso Lopez που έκανε και τη μεγαλύτερη αίσθηση χτες.

 

Ο Ισπανός της Estrella Galicia - νεοφερμένος στην κατηγορία - έφερε την Honda του στην 4η θέση και είχε διαφορά 0.762’’ από τον ομόσταυλό του στην κορυφή.

 

Οι Ισπανοί και οι Ιταλοί εναλλάσσονταν στις πρώτες θέσεις και πίσω από τον Lopez, με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, ήταν ο Jorge Martin, επίσης με Honda.

 

Ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον πρώτο ήταν ο Philipp Oettl, με τον Tatsuki Suzuki να τον ακολουθεί.

 

Ένας ακόμα νεοφερμένος βρήκε θέση στην πρώτη δεκάδα, με τον Makar Yurchenko να είναι 8ος και μπροστά από τους Dalla Porta και Migno.

Επόμενο άρθρο »

Τα φαβορί για τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez Test Ημ. 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα