• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez Test Ημ. 1
Μπροστά ο Bagnaia, εκπλήξεις πίσω!
Νέα 07/03/2018 - 09:59

Το τελευταίο τεστ της μεσαίας κατηγορίας διεξάγεται αυτές τις ημέρες και πάλι στην πίστα της Jerez, εκεί που οι οδηγοί της Moto2 είχαν βρεθεί στα μέσα Φλεβάρη.

 

Σε αυτό το τεστ όμως, οι αναβάτες έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν για πρώτη φορά με τους επίσημους κινητήρες της Honda για την Moto2.

 

Δυστυχώς ο καιρός δεν ήταν καλός στην Ισπανική πίστα, με τα διαστήματα του στεγνού να διακόπτονται από ψιλόβροχο.

 

Σε αυτές τις επικίνδυνες συνθήκες, ήταν και πάλι ο Francesco Bagnaia αυτός που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, με 1:42.443.

 

O Ιταλός της SKY VR46 αποτελεί ένα από τα φαβορί της κατηγορίας για Τίτλο και άφησε πίσω του για ένα τέταρτο του δευτερολέπτου τον δεύτερο.

 

Αυτός ήταν ο Iker Lecuona - πλέον με πλαίσιο της ΚΤΜ - αποδεικνύοντας πόσο ανταγωνιστικό είναι στη δεύτερή του σεζόν στη μεσαία κατηγορία.

 

Πολύ καλός και ο Romano Fenati, ο νεοφερμένος στην κατηγορία, με τον Ιταλό να ανεβαίνει ως την τρίτη θέση  με διαφορά λίγο πάνω από τρία δέκατα από τον πρώτο.

 

Πίσω του, με διαφορά μόλις 15χιλ, βρίσκεται ένα ακόμα μεγάλο φαβορί της κατηγορίας, ο Alex Marquez, αλλά και ο Lorenzo Baldassarri.

 

Οι Kalex ήταν δυνατές την πρώτη ημέρα στην Ισπανία και είχαν έξι μοτοσυκλέτες τους στην πρώτη εφτάδα.

 

Ο Xavi Vierge είχε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον ετεροθαλή αδερφό του Valentino Rossi και ομόσταυλο του Bagnaia, τον Luca Marini που ήταν έβδομος.

 

Ακολουθούν δυο KTM και δυο οδηγοί που είναι επίσης φαβορί για τον Τίτλο. Ο λόγος για τους Miguel Oliveira και Sam Lowes που επιστρέφει φέτος στην Moto2.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Marcel Schrotter. 12ος ήταν ο Mattia Pasini, πίσω από τον Jorge Navarro και μπροστά από δυο δυνατά ονόματα της κατηγορίας, τον Barbera και τον Kent.

 

Ο Brad Binder, ο ομόσταυλος του Oliveira στην εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ, είχε μόλις τον 17ο χρόνο, πίσω από τον Fabio Quartararo που από φέτος αγωνίζεται με Speed Up.

 

Ο Joan Mir απουσιάζει από τις δοκιμές καθώς είχε ένα μικρό τραυματισμό κάνοντας motocross και προτίμησε να ξεκουραστεί για να είναι έτοιμος στον 1ο Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test: Ημ. 1

« Προηγούμενο άρθρο

Joan Mir και Marc VDS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα