• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Είμαι πιο γρήγορος!
Με το παλιό πλαίσιο
Νέα 02/03/2018 - 10:33

Ήταν μια πολύ καλή πρώτη ημέρα για τον Maverick Vinales στην πίστα του Qatar, στις επίσημες δοκιμές της MotoGP κατηγορίας πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

 

Ο Ισπανός έβαλε την Yamaha του στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους ενώ δοκίμασε και μια μίνι προσομοίωση Αγώνα με ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

 

Παρά ταύτα - και μιας κι έχει δει πολλά πέρυσι και φέτος - προτιμά να είναι προσγειωμένος και να περιμένει.

 

«Δυστυχώς στην Ταϊλάνδη είχα διάφορα θέματα με τα φρένα, εδώ είχα κάποια προβλήματα αλλά στη συνέχεια αλλάξαμε ρυθμίσεις και βελτιώθηκε η αίσθηση».

 

«Η Μ1 ήταν σταθερή αν και υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε. Όμως εδώ η πίστα μας ταιριάζει καλύτερα με τις πολύ κλειστές στροφές».

 

«Είμαι χαρούμενος για το χρόνο, αλλά πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το φρένο του κινητήρα για να βελτιώσουμε την πίσω πρόσφυση στα φρένα».

 

Στη συνέχεια απλά επιβεβαιώνει ποιο από τα δυο πλαίσια προτιμά.

 

«Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, αλλά νοιώθω καλύτερα με το παλιό πλαίσιο. Πρώτα όμως θέλω να δοκιμάσω τα πάντα και μετά θ’ αποφασίσω».

 

Πριν από ένα χρόνο, η Yamaha με τον Maverick Vinales στο τιμόνι κυριαρχούσε στις δοκιμές του Qatar και στη συνέχεια στον Αγώνα εκεί.

 

«Ήταν μια διαφορετική μοτοσυκλέτα, όπως και τα ελαστικά. Τώρα έχω λιγότερη πρόσφυση αλλά το θετικό είναι ότι είμαι ανταγωνιστικός στις γρήγορες στροφές».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Καλή αίσθηση

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Για την ανανέωση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα