• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Για την ανανέωση;
Δεν σκέφτηκα άλλες προσφορές!
Νέα 02/03/2018 - 09:32

Το τεστ του Qatar είναι το πρώτο για τον Marc Marquez αφότου υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Honda.

 

Ο 25χρονος μπορεί να έλεγε στο παρελθόν ότι θα καθίσει να αξιολογήσει και άλλες προσφορές, τελικά όμως δεν το έκανε όπως αποκάλυψε με το τέλος της χτεσινής ημέρας.

 

«Πάντα έλεγα ότι η Honda αποτελεί προτεραιότητα για εμένα. Ξεκινήσαμε τις συνομιλίες πριν μερικούς μήνες και στο τέλος άκουσα την καρδιά μου».

 

«Ήταν η μόνη προσφορά που σκέφτηκα και δεν κάθισα να ξεκινήσω συνομιλίες με κανέναν άλλον».

 

Πλέον μπορεί να είναι αφοσιωμένος στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας του, με το Qatar να αποτελεί παραδοσιακά μια δύσκολη πίστα για την Honda.

 

«Πέρυσι ήταν χειρότερα! Μετά από δυο πίστες με υψηλές θερμοκρασίες, εδώ ξέραμε ότι ο χαρακτήρας του κινητήρα θα ήταν πιο επιθετικός».

 

«Κάναμε ορισμένες αλλαγές όμως και πήγαν καλά. Σε κάποιες πίστες θα είμαστε καλύτεροι, εδώ πρέπει να δούμε κάποια πράγματα για τη συνέχεια».

 

«Η πρώτη ημέρα πάντα είναι περίπλοκη, για να καταλάβεις την πίστα και να δεις τις ρυθμίσεις. Δεν έχουμε και πολλά ελαστικά για να κάνουμε δοκιμές σε βάθος».

 

«Αύριο θα δούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Στην αρχή με τον ήλιο ο κινητήρας δεν ήταν άσχημος, όμως με τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες μετά έγινε πιο επιθετικός».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Είμαι πιο γρήγορος!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα συνεχίσω μέχρι το 2020!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα