• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HONDA GRESINI: Μάχη για την έβδομη θέση.
Elias και De Angelis θα παλέψουν για την έβδομη θέση του Πρωταθλήματος.
Νέα 14/10/2009 - 07:10

Οι δύο αναβάτες της San Carlo Honda Gresini έχουν θέσει σα στόχο την έβδομη θέση του Πρωταθλήματος, και θα τη διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Την έβδομη θέση κρατάει αυτή τη στιγμή ο αναβάτης της Rizla Suzuki, Loris Capirossi – όμως ο Ιταλός προηγείται μόλις 4 βαθμούς, από τον επόμενο, Randy de Puniet (LCR Honda), έξι βαθμούς από τον Marco Melandri (Hayate), 7 βαθμούς από τον Elias και τον Chris Vermeulen (Suzuki), 9 βαθμούς από τον De Angelis, και 12 βαθμούς από τον Toseland. Και όλα αυτά, με μόλις τρεις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

 

Ο 14ος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος, Nicky Hayden (Ducati) επίσης στοχεύει στην έβδομη θέση, όντας 16 βαθμούς πίσω από τον Capirossi." Και οι δύο αναβάτες μας μάχονται για την έβδομη θέση του Πρωταθλήματος και αυτός είναι ο υψηλότερος στόχος που μπορούμε να θέσουμεσε αυτή τη φάση της σεζόν", δήλωσε ο Gresini. "Ελπίζω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και να επιτύχουμε αυτόν το στόχο, στους τρεις αγώνες που απομένουν."

 

Ο Elias έκανε εξαιρετικό αγώνα στο Estoril ανεβαίνοντας στην έκτη θέση, έχοντας τερματίσει 13ος. Όμως, ο Ισπανός ανησυχεί για προβλήματα πρόσφυσης του πίσω ελαστικού που ενδέχεται να εμφανιστούν αυτό το σαββατοκύριακο. "Το Phillip Island είναι μια υπέροχη πίστα και μου αρέσει πολύ να οδηγώ εκεί, όταν έχω πρόσφυση. Δυστυχώς, αυτό ήταν το βασικό μας πρόβλημα σε αρκετές πίστες φέτος και ενδέχεται να μας απασχολήσει και αυτό το σαββατοκύριακο. Αν δεν έχουμε καλή πρόσφυση, δε θα καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους επιθυμητούς χρόνους. Περιμένω ένα δύσκολο σαββατοκύριακο, αλλά σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου", δήλωσε ο Elias.

 

Ο De Angelis εγκατέλειψε στο Estoril, λόγω μηχανικού προβλήματος, και θέλει να βάλει τέλος στις συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις του. "Μαζί με το Sachsenring, το Philip Island είναι η αγαπημένη μου πίστα. Είναι γρήγορη και με ροή, ταιριάζει στο οδηγικό μου στυλ και πιστεύω ότι θα μου δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσω πλήρως τη μοτοσυκλέτα μου, ειδικά στις γρήγορες στροφές. Μετά από τις μέτριες εμφανίσεις μου στους δύο τελευταίους αγώνες, έχω υψηλό κίνητρο για να πραγματοποιήσω μια καλή επίδοση. Στο Phillip Island διεκδίκησα τη νίκη στα 125cc και στα 250cc, οπότε πιστεύω ότι μπορώ να κάνω έναν καλό αγώνα", δήλωσε ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Αντεπίθεση σε μια από τις αγαπημένες του πίστες.

« Προηγούμενο άρθρο

TALMACSI: Συμμετείχε σε 12ωρο αγώνα αυτοκινήτων.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα