• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Αποφασισμένος να "αναχαιτίσει" την επίθεση του Stoner.
O Ισπανός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα.
Νέα 13/10/2009 - 06:49

Ο Dani Pedrosa θα προσπαθήσει να πάρει την καρώ σημαία στον αγώνα της Αυστραλίας. Βασικός του στόχος, πέρα από τη νίκη είναι να κρατήσει πίσω του στη βαθμολογία τον Casey Stoner, ο οποίος φαίνεται να έχει επιστρέψει στη δράση δυνατός και ορεξάτος.

 

Ο Ισπανός έχει μέτρια σχέση με το Phillip Island τα τελευταία χρόνια, έχοντας τραυματιστεί στο γόνατό του στον πρώτο γύρο του περσινού αγώνα. Επίσης, παλιότερα είχε τραυματιστεί στους καρπούς του, στην ίδια πίστα. Παρόλα αυτά, ο Pedrosa επιμένει ότι ευχαριστιέται την οδήγηση στην Αυστραλιανή πίστα και ότι φέτος είναι αποφασισμένος να παλέψει για τη νίκη.

 

"Ανυπομονώ να τρέξω στην Αυστραλία ξανά. Είναι ένας από τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν για εμένα και έχω πολύ υψηλό κίνητρο για να παλέψω. Ελπίζω να έχω έναν καλό αγώνα και να διεκδικήσω τη νίκη. Γενικά οι εμπειρίες μου από τη συγκεκριμένη πίστα είναι μέτριες. Έχω όμως και κάποιες καλές αναμνήσεις και σε αυτές θέλω να συγκεντρωθώ εν όψει του αγώνα της Κυριακής", πρόσθεσε ο Ισπανός.

Pedrosa 2
Pedrosa 2

 

"Ο στόχος μου για το υπόλοιπο της σεζόν είναι να κρατήσω την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα και να πάρω τουλάχιστον μια ακόμα νίκη. Αν μπορώ να το κάνω αυτό στην Αυστραλία, τόσο το καλύτερο. Η πίστα είναι καταπληκτική και η ατμόσφαιρα πολύ ιδιαίτερη. Η άσφαλτος έχει αρκετές ανωμαλίες σε μερικά σημεία και σε συνδυασμό με τις γρήγορες στροφές, καθιστά τη ρύθμιση των αναρτήσεων πολύ σημαντική. Πρέπει να μπορείς να οδηγείς επιθετικά, για να είναι γρήγορος στο Phillip Island", τόνισε ο αναβάτης της Repsol Honda.

 

"Στους δύο προηγούμενους αγώνες, στο Misano και στο Estoril ανέβηκα στο βάθρο και αυτό το σαββατοκύριακό θέλω κάτι περισσότερο. Θα προσπαθήσω να διεκδικήσω τη νίκη. Ο καιρός ενδέχεται να είναι ασταθής στο Phillip Island, αλλά όπως και να έχει δε βλέπω την ώρα να βγω στην πίστα", ολοκλήρωσε ο Pedrosa.

 

Αυτή τη στιγμή, ο Ισπανός προηγείται με μόλις τρεις βαθμούς του Casey Stoner στην κατάταξη του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

TOSELAND: Στοχεύει να τελειώσει το Πρωτάθλημα μέσα στην πρώτη δεκάδα.

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Με υψηλή αυτοπεποίθηση εν όψει του αγώνα της Αυστραλίας.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα