• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Με υψηλή αυτοπεποίθηση εν όψει του αγώνα της Αυστραλίας.
Ο αναβάτης της Marlboro Ducati ανυπομονεί για τον αγώνα της Πατρίδας του.
Νέα 13/10/2009 - 06:39

Ο Casey Stoner στοχεύει να επιστρέψει στις νίκες στον αγώνα της πατρίδας του, μετά την εντυπωσιακή επάνοδό του στην Πορτογαλία. Ο Αυστραλός επέστρεψε με φόρα μετά από αποχή τριών αγώνων, έχοντας αναρρώσει πλήρως – όπως φάνηκε – από τη μυστηριώδη ασθένεια που τον προβλημάτισε.

 

Ο Stoner εμφανίστηκε στο Estoril και σα να μην είχε λείψει ποτέ από τη δράση, πήρε τη δεύτερη θέση στον αγώνα. Επιπλέον, ο αναβάτης της Marlboro Ducati δεν εξέφρασε κανένα παράπονο για την κατάσταση της υγείας του και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα της πατρίδας του, αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Ο Casey έχει καλή παράδοση στο Phillip Island, όντας νικητής πέρσι. Παρόλα αυτά, ο Αυστραλός υποστηρίζει ότι παρόμοια επίδοση είναι δύσκολο να επαναληφθεί προς το παρόν. "Ανυπομονώ για τον αγώνα του Phillip Island", είπε ο Stoner."Στην Πορτογαλία μπόρεσα να ολοκληρώσω τον αγώνα χωρίς προβλήματα. Πιθανόν να είμαι ακόμα πιο δυνατός στο Phillip Island."

 

"Η θερμοκρασία θα είναι λίγο χαμηλότερη από ότι σε άλλους αγώνες και αυτό σίγουρα με βολεύει, δεδομένου ότι δεν είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Η πίστα είναι εκπληκτική. Γρήγορη, με ροή και δεν υπάρχει μέρος που να μην ευχαριστεί τον αναβάτη", πρόσθεσε ο Αυστραλος. "Τα τελευταία χρόνια, οι αγώνες μου εκεί ήταν ονειρικοί. Όμως τώρα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετρικά, και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε."

Stoner 2
Stoner 2

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: Αποφασισμένος να "αναχαιτίσει" την επίθεση του Stoner.

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND: Στο δρόμο για την Αυστραλία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα