• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTO2: Ο Antonio Banderas μέτοχος σε ομάδα!
Ο Ισπανός αστέρας επιβεβαιώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για τους δύο τροχούς.
Νέα 12/10/2009 - 07:16

Οι φημολογίες που ακούγονταν πριν από μερικούς μήνες φαίνεται να επιβεβαιώνονται: Ο δημοφιλής Ισπανός ηθοποιός συμφώνησε να μπει μέτοχος σε ομάδα της νεοσύστατης κατηγορίας Moto2, που θα αντικαταστήσει τα δίχρονα 250cc από το 2010.

 

"Πάντα είχα πάθος για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας και όταν παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία δεν μπορούσα να αρνηθώ", δήλωσε ο Banderas σε συνέντευξή του, στο Ισπανικό δίκτυο RTVE, από το σπίτι του στο Los Angeles.

 

Σύμφωνα λοιπόν, με το RTVE, ο Banderas θέλει στην ομάδα του το συμπατριώτη του Joan Olive, που τώρα αγωνίζεται στα 125cc category, και έναν ακόμα αναβάτη που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί. Η ομάδα θα ονομάζεται είτε Banderas Racing Team, είτε Antonio Banderas team.

 

"Θα προσπαθήσω σκληρά ώστε οι αναβάτες της ομάδας μας να δουλεύουν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες", δήλωσε ο Ισπανός αστέρας του κινηματογράφου.. Πάντως, το ενδιαφέρον του Banderas για τον κόσμο των δύο τροχών δεν πρέπει να εκπλήσει. Ο 48χρονος ηθοποιός είναι φανατικός μοτοσυκλετιστής για περισσότερα από 30 χρόνια. Επίσης, δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τους αγώνες, όντας ένθερμος υποστηρικτής των συμπατριωτών του Jorge Lorenzo και Dani Pedrosa.

Banderas 2
Banderas 2
Moto2
Moto2

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: "Οι αντίπαλοί μου είναι σαν καρχαρίες!"

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟ2: Το Team Roberts επιστρέφει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα