• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: "Οι αντίπαλοί μου είναι σαν καρχαρίες!"
Ο Ιταλός διατηρεί το χιούμορ του, παρά την εξέλιξη του Πρωταθλήματος.
Νέα 12/10/2009 - 07:43

Ο Valentino Rossi δήλωσε πρόσφατα ότι οι αντίπαλοί του, Jorge Lorenzo και Casey Stoner, μοιάζουν με καρχαρίες έτοιμους να τον κατασπαράξουν, στην πρώτη ένδειξη αδυναμίας που θα εκδηλώσει. Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα MotoGP είδε το προβάδισμά του να μειώνεται από 30 σε 18 βαθμούς, στον τελευταίο αγώνα, στο Estoril. Νικητής ήταν ο Lorenzo, ενώ ο Stoner τερμάτισε δεύτερος, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν. Αντίθετα, ο Rossi δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση.

 

"Αν δε φανώ δυνατός, ο Casey και ο Jorge θα με κάνουν μια χαψιά", δήλωσε ο Ιταλός. Πάντως ο Rossi πιστεύει ότι θα μπορέσει να αποκρούσει επιτυχώς της επιθέσεις των δύο αδίστακτων καρχαριών. "Νωρίτερα μέσα στη χρονιά δεν ήμουν αρκετά δυνατός και αρκετά γρήγορος...Σε εκείνο το σημείο, ο Stoner και ο Lorenzo ήταν οι καρχαρίες και με κοιτούσαν σα να έτρεχε λίγο αίμα από πάνω μου. Και οι δύο τερμάτισαν μπροστά μου στο Mugello το Μάιο και είπαν 'τώρα που νικήσαμε τον Valentino στην Ιταλία μπορούμε να το κάνουμε παντού' . Ευτυχώς, από τότε δυνάμωσα αρκετά."

 

Ο Rossi έχει νικήσει φέτος έξι αγώνες. Απομένουν ακόμα τρεις αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, με τον επόμενο να πραγματοποιείται στο Phillip Island, της Αυστραλίας, στις 18 Οκτωβρίου.

Επόμενο άρθρο »

DUCATI: Φήμες για Simoncelli το 2011.

« Προηγούμενο άρθρο

MOTO2: Ο Antonio Banderas μέτοχος σε ομάδα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα