• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Oliveira: Ποτέ δεν το φανταζόμουν!
Ότι θα έφτανα σε τέτοια επίπεδα επαγγελματισμού
Νέα 22/12/2017 - 11:43

Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι ο Miguel Oliveira είναι το σημείο αναφοράς για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πορτογαλία.

 

Ο οδηγός της ΚΤΜ παρέμεινε αήττητος στους τρεις τελευταίους αγώνες του Πρωταθλήματος της Moto2 και για πολλούς είναι στα φαβορί για τον Τίτλο του ’18.

 

Το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία.

 

«Ήμουν μόνο τριών χρονών όταν πήρα το πρώτο μου τετράτροχο και τότε δεν φανταζόμουν ότι κάποια στιγμή θα οδηγούσα έτσι μοτοσυκλέτες. Αλλά από μικρός είχα αυτό το πάθος».

 

Για τον Oliveira η οδήγηση της μοτοσυκλέτας του φέρνει τεράστια χαρά, όπως χαρακτηριστικά λέει.

 

«Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα Αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ήμουν μικρός και ήθελα τότε να κάνω αυτό που έβλεπα στην τηλεόραση».

 

«Όταν είσαι 10-11 χρονών δεν συνειδητοποιείς ότι αυτό είναι που θέλεις. Η χαρά όμως ήταν τεράστια όταν πήγαινα το Σ/Κ να οδηγήσω μοτοσυκλέτα. Αυτό ένοιωθα».

 

«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε αυτό το επίπεδο επαγγελματισμού, όταν ήμουν 16χρονών και ξεκίνησα στο Παγκόσμιο».

 

«Άφησα το σπίτι μου, διάβαζα στο μεσοδιάστημα των αγώνων κι επισκεπτόμουν άλλες χώρες. Αλλά όλα έγιναν πιο επαγγελματικά όταν κατάλαβα ότι δεν υπήρχε γυρισμός!»

Επόμενο άρθρο »

Dall’Igna: Το κλειδί για τη φετινή πορεία;

« Προηγούμενο άρθρο

2017: Μια μέτρια σεζόν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα