• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2017: Μια μέτρια σεζόν
Για τον Cal Crutchlow
Νέα 22/12/2017 - 10:05

Ο Crutchlow ήξερε ότι η επόμενη σεζόν από το 2016, όταν και κατάφερε να πάρει δυο νίκες, θα ήταν δύσκολη, ωστόσο και πάλι δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του.

 

Ο Βρετανός ήταν γρήγορος στα χειμερινά τεστ και ξεκίνησε δυνατά το Πρωτάθλημα με ένα βάθρο στην Αργεντινή, το μόνο του όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια για το ’17.

 

Όχι ότι δεν μπορούσε να πάρει κι άλλα βάθρα φέτος. Ο Cal ήταν δυνατός στο Τέξας, μπορούσε το βάθρο στην Jerez κι έδειξε την ταχύτητα αλλά και τη μαχητικότητά του σε Silverstone και Phillip Island.

 

Ωστόσο όταν τον ρώτησαν πως θα αξιολογούσε τη φετινή σεζόν, ο ίδιος είπε: «Μέτρια... είχα μια μέτρια σεζόν».

 

«Αν δείτε είχα πολλές 4ες θέσεις, που δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα αλλά εμένα με εκνευρίζουν οι 4ες θέσεις διότι είσαι ένα βήμα πριν το βάθρο».

 

«Είμαι απογοητευμένος διότι δεν πήρα άλλη νίκη, δεν πήρα άλλο βάθρο και πέταξα μακριά μερικές ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν».

 

Ο Βρετανός είχε εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και συχνά δοκίμαζε πράγματα για την εργοστασιακή ομάδα.

 

Η εμπειρία του είναι μεγάλη (έχει οδηγήσει Yamaha και Ducati) κι αυτό φάνηκε όταν οι εργοστασιακοί άλλαξαν στο πλαίσιο που είχε εξελίξει ο Cal από το τεστ του Brno πέρυσι.

 

Αυτή του η εμπειρία ήταν και το σημείο-κλειδί για την Honda, ώστε να του δώσει αυτό που ήθελε τόσο πολύ: ένα εργοστασιακό συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια!
 

Επόμενο άρθρο »

Oliveira: Ποτέ δεν το φανταζόμουν!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Πως κερδίζεις με στυλ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα