• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μικρά βήματα για Morbidelli
Κέρδισε σε ρυθμό και ταχύτητα
Νέα 27/11/2017 - 14:05

Ικανοποιημένος έφυγε από την Jerez ο Franco Morbidelli, με τον αναβάτη της Marc VDS στη μεγάλη κατηγορία να έχει μια καλή παρουσία στην Ισπανική πίστα.

 

Από τους νεοφερμένους στη μεγάλη κατηγορία, ο Franco Morbidelli είχε τον καλύτερο χρόνο με 1:38.9 που του έδωσε την 15η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Μάλιστα ο αναβάτης της Ακαδημίας του Valentino Rossi ήταν μόλις 1.2’’ πιο αργός από την κορυφή και τον Andrea Dovizioso.

 

«Βελτιώσαμε πολύ το ρυθμό μας στο τέλος. Δοκιμάσαμε αρκετά το μεσαίο ελαστικό και στο τέλος βάλαμε το μαλακό και κατεβάσαμε το χρόνο μας».

 

«Όλα είναι λίγο πιο δύσκολα και πρέπει να προσαρμοστώ σε κάθε μια λεπτομέρεια. Βήμα-βήμα θα φτάσω το όριο από κάθε άποψη».

 

«Θέλαμε περισσότερη ταχύτητα στις στροφές και τη βρήκαμε! Εγώ, η μοτοσυκλέτα και η ομάδα κάνουμε μικρά βήματα και βελτιωνόμαστε».

 

Όσο για τη δύναμη των 250+ ίππων που έχει στη διάθεσή του; «Ποτέ δεν συνηθίζεις τέτοια δύναμη! Αλλά κάπως αρχίζω και το κάνω».

 

Σε σχέση με την Moto2, ο Morbidelli πρέπει να δυναμώσει και το σώμα του ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας μοτοσυκλέτας MotoGP.

 

«Ναι έτσι είναι. Πάντως μετά από αυτές τις δυο ημέρες νοιώθω καλά. Ήταν ωραία που ήμουν κι εδώ και στην Valencia, δυο πίστες ιδιαίτερες να τις οδηγείς με μοτοσυκλέτα MotoGP».

Επόμενο άρθρο »

Το Μεξικό στην... Μαλαισία!

« Προηγούμενο άρθρο

Superprestigio χωρίς Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα