• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Γιατί έχει το πάνω χέρι ο Marquez
Στη μάχη που θα δώσει για τον Τίτλο;
Νέα 09/11/2017 - 16:51

Ο Marc Marquez πέρα από τη βαθμολογική διαφορά των 21β που απολαμβάνει επί του Andrea Dovizioso, έχει κι άλλον έναν άσο κρυμμένο στο μανίκι του για τη μεταξύ τους μάχη.

 

Ο Τίτλος για το 2017 θα κριθεί στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia, μια από τις λίγες πίστες του Ημερολογίου με φορά ανάποδη από αυτή των δεικτών του ρολογιού.

 

Και σε αυτές τις πίστες, ο Marquez φαίνεται ότι κάνει τη διαφορά, καθώς έχει πάρει 20 νίκες στους 29 αγώνες που έχουν γίνει σε τέτοιες πίστες, από τότε που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

 

Φέτος ειδικότερα, ο Marc δεν έχει χάσει ακόμα σε πίστα που πάει ανάποδα από τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

 

Στο Τέξας, στην «δική του» πίστα, ο Marquez πήρε την 5η νίκη του σε ισάριθμα χρόνια, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Dani Pedrosa στον 9ο γύρο. Μετά απλά μεγάλωνε τη μεταξύ τους διαφορά.

 

Στο Sachsenring χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη με τον Jonas Folger, αλλά στο τέλος επιβεβαίωσε κι εκεί την κυριαρχία του που κρατά 8 χρόνια, καθώς δεν έχει χάσει σε αγώνα στην Γερμανία από τότε που αγωνιζόταν στα 125cc!

 

Στην Aragon έφτασε ισοβαθμώντας με τον Dovi στο βαθμολογικό πίνακα, έκανε όμως δυνατό αγώνα κι αφού κέρδισε τον Lorenzo κι άντεξε στην πίεση του Pedrosa, πήρε τη νίκη κάνοντας 16 τους βαθμούς της διαφοράς του από τον Ιταλό της Ducati.

 

Τέλος, στον μαγικό αγώνα του Phillip Island οι μάχες που έδωσε με τους αντιπάλους του ήταν επικές! Στο τέλος όμως άδραξε την ευκαιρία, έκανε τη διαφορά και πήρε τη νίκη, την ώρα που ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Dovi, έκανε τον χειρότερό του φετινό αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Τελευταία ευκαιρία για Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Μου ταιριάζει η Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα