• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - GP Ουγγαρίας (Balaton Park)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Με γεμίζει αυτοπεποίθηση
Το γεγονός ότι είμαι τόσο κοντά στην pole
Νέα 21/10/2017 - 17:38

Ο Johann Zarco δεν κατάφερε αυτή τη φορά να πάρει την pole position, ωστόσο η τρίτη του θέση είναι ενδεικτική των ικανοτήτων του.

 

Η συνολική παρουσία του γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τον Γάλλο, ενόψει του αυριανού αγώνα.

 

«Θεωρώ ότι έχω καλό ρυθμό και η βελτίωση κατά τη διάρκεια των ΕΔ4 ήταν σημαντική. Ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα, αν και όχι 100%».

 

«Το γεγονός ότι είμαι τόσο κοντά στην pole, είναι κάτι που σίγουρα με γεμίζει αυτοπεποίθηση και με κάνει να έχω μεγαλύτερη συγκέντρωση».

 

Μετά μιλά λίγο για τα ελαστικά και τον αγώνα αύριο.

 

«Ακόμα θεωρώ ότι το μαλακό είναι η καλύτερη λύση για να είμαι γρήγορος. Έχω καλή αίσθηση με το μπροστινό, αν και δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο στον αγώνα, με τη θερμοκρασία να πέφτει».

 

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας ξεκινά στις 16:00 ώρα Αυστραλίας.

 

«Όπως και να ‘χει, ο στόχος μου είναι να βρεθώ στο βάθρο».

 

Στην πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ο Zarco δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του.

 

«Είναι η πρώτη μου σεζόν εδώ. Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων και των ελαστικών. Η Michelin σίγουρα με βοήθησε να έχω καλή αίσθηση και όταν συμβαίνει αυτό, τότε νοιώθεις δυνατότερος».

 

Τέλος, αναφέρθηκε στο πέρασμά του στον Lorenzo την περασμένη εβδομάδα στο Motegi.

 

«Όταν τον πέρασα, ήξερα τι έκανε. Κάποιες φορές υπάρχει επαφή, όπως στο Τέξας με τον Rossi.Είναι λογικό να δίνεις μάχες».

 

«Ο Vale και ο Jorge είναι δυο αναβάτες με πολύ περισσότερη εμπειρία από εμένα κι έτσι θα προσπαθήσω να βελτιωθώ».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Jerez: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωσε η Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ